Korg
Korg

Njut av sommarmiddagar i solen

Finns det något bättre än att njuta av en trevlig middag under solsken? Nej, faktiskt så tycker vi att detta är något av det allra bästa med sommaren. Ta steget ut i trädgården och njut av dina måltider under en öppen himmel. Eller under ett parasoll... det kan ju bli nödvändigt.

Oavsett om du föredrar att äta ensam eller om du älskar att bjuda in vänner och familj på en grillmiddag, så finns det ett trädgårdsbord som passar perfekt. Ska ditt trädgårdsbord vara runt, långt, eller litet? Läs mer här och hitta din favorit i vårt stora sortiment av trädgårdsmöbler.

Det runda

Det är något särskilt trevligt med runda bord. Oavsett om bordet är formgivet i trä eller fibercement eller kanske är dekorerat med mosaik i vackra färger, så ger ett runt bord ett snyggt och inbjudande uttryck i trädgården eller på terrassen. De runda borden har också en klar fördel - alla som sitter runt bordet kan se varandra hela tiden. Här kan samtalen flöda och det finns ingen risk för att någon kommer att känna sig utanför. Ett runt bord i trädgården är alltså alltid en bra idé.

Det klassiska

Vi känner alla igen dem, och de är den säkra vinnaren. De klassiska trädgårdsborden. Här finns det plats för många personer samt lite av allt annat. Middag med dem du tycker om, läxläsning med barnen och avslappning i vackra omgivningar med huvudet tillbakalutat. När du väljer ett klassiskt trädgårdsbord kan du välja mellan de stora modellerna som har plats för alla vänner, eller så kan du välja ett mindre bord som passar dig och dina närmsta. Det är givetvis helt upp till dig - och utrymmet i ditt uterum. 

Det lilla

Är platsen begränsad eller föredrar du bara att spendera sommaren för dig själv? Då är trädgårdsgruppen med plats för 2-3 personer perfekt för dig. Att denna lösning är mindre betyder naturligtvis inte att den är mindre trevlig och mindre ägnad åt sommarnjutning. Tvärt emot. Den lilla trädgårdsgruppen är perfekt oavsett om du ska använda gruppen för att dricka morgonkaffet vid, till middagen eller bara för en trevlig sommardrink. Sen så passar den in på de flesta platser.

Få ut det bästa av din sommarträdgård