Korg
Korg

Njut av solen i den perfekta solstolen

När vädret och tiden är rätt för att njuta av solen utomhus i trädgården, finns det inget bättre än att kunna luta sig tillbaka i en bekväm solstol eller solsäng. Här ger vi dig några tips på olika solstolar som du kan njuta av sommaren i.

En solsäng för dina behov

Det finns många typer av solstolar och solsängar med olika funktioner, som gör det möjligt för dig att överväga hur du vill koppla av.
Du kan få den helt enkla solsängen, som liknar en daybed och fungerar bra som extra sittplatser för gäster om utrymmet bliver trångt.
Många solbäddar och solstolar är justerbara och kan justeras i ryggen så att du kan sitta lite upprätt om du inte föredrar att ligga ner hela tiden. Du kan även välja mer ovanliga solsängar, exempelvis Bestla solsängen, som är extra bred och har plats för flera personer, eller en Click trädgårdsgungstol.

Hitta din perfekta solstol

Den perfekta sidekicken

Om du älskar att ligga i din solstol under längre perioder är det ett måste med ett praktiskt sidobord där du kan placera drycker, solkräm, mobiltelefon och andra saker som du vill ha nära till hands.
Du kan antingen välja ett vanligt litet sidobord, eller till exempel Langkawi sidobordet, som kan dras över solsängen så att du enklare kan nå eller njuta av en bit mat. Ett annat alternativ är den kompakta Horizon solstolen, som även finns med ett litet, smart loungerbord vid änden.

Shoppa sidobord

Mere inspiration