Korg
Korg

Lys upp trädgården

Sommaren har kommit, vilket innebär att mer och mer av vår tid spenderas utomhus. Även om vi har kommit till den tid på året då solen och dess ljus besöker oss flera timmar på dygnet, är det inget som sätter stämningen som en liten mysig trädgårdsbelysning utomhus. Mysig utomhusbelysning skapar en härlig atmosfär och inbjuder dig att spendera mer av timmarna utomhus.

Praktiska solcellslampor

När du väljer att lysa upp din uteplats och inreda den med solcellsbelysning behöver du inte tänka på att köra elektricitet utomhus eller byta batterier. Solcellslampor använder solen som energikälla, därför vill du alltid ha ljus i dina lampor på kvällen, så länge solens strålar har dykt upp under dagen. Solcellslampor är också lätta att ta med sig, då man inte behöver tänka på faran med levande ljus. Solcellslampor finns i många nyanser och du kan därför enkelt hitta en som passar din uteplats och dina behov perfekt.

Dekorativa lyktor

Dekorativa lyktor är en stor hit sommaren 2023. Det finns många olika lyktor som var och en ger ditt uteutrymme ett eget uttryck. Stora lyktor i flätad ger extra detaljer och bidrar även till den mysiga atmosfären, samtidigt som en mindre och enklare lykta i glas ger ett exklusivare utseende och är ett mer diskret tillskott till uterummet. Ljusen i lyktorna ger också en extra mysig stämning under varma sommarkvällar.

Mys vid en öppen eld

Med en utomhuskamin eller en eldstad skruvar du upp utemyset lite extra. Det finns inget som värmen och sprakande ljudet från de dansande lågorna när du sitter och njuter av sommarkvällen. Med öppen eld i uteplatsen har du också stora möjligheter att steka marshmallows med dina nära och kära och skapa trevliga stunder.

Förläng dina sommardagar här