Korg
Korg

Inred din uteplats med underhållsfria möbler

Drömmer du om en trädgård, som alltid står redo att agera mittpunkt en mysig sommardag?  Inred din uteplats med trädgårdsmöbler i praktiska material, som inte kräver en massa underhåll i sommar. 

Du gör dig själv en tjänst om du väljer praktiska trädgårdsmöbler, som inter kräver underhåll och arbete. Och det är faktiskt inte särskilt svårt att hitta dem. Hos ILVA hittar du ett brett sortiment av trädgårdsmöbler, som varken kräver olja flera omgångar under sommaren eller annat speciellt underhåll. Du kanske tänker på en gammal sliten plaststol, men det är långt ifrån fallet bara för att du drömmer om en underhållsfri uteplats.

Material, som inte kräver underhåll

Aluminium och metall

Väljer du trädgårdsmöbler i aluminium får du möbler som är 100% rostfria. Däremot är aluminium ofta även det dyrare alternativet. Aluminium är ett lätt material som underlättar för dig att flytta runt dina trädgårdsmöbler efter behov. Väljer du istället trädgårdsmöbler i metall, kommer priset bli billigare. Metall är ett tyngre material, som garanterar att dina trädgårdsmöbler inte blåser runt vid hårt väder.

Non wood

Non wood är ett konstmaterial som liknar trä – men som tål det varierande vädret som vi är väl bekanta med här i norden. Här får du charm och ett vackert uttryck från det trä liknande materialet, medan du får trädgårdsmöbler som kräver minimerat med underhåll och står sig bra mot de skiftande årstiderna. Därmed kommer non wood- möbler håll i många år.

Plast

Plast är det mest välkända materialet när det gäller trädgårdsmöbler som inte kräver underhåll. För vissa kan trädgårdsmöbler av plast anses som något som inte är så dekorativt i din trädgård. Men det behöver naturligtvis inte vara så. Hos ILVA hittar du ett stort urval av trädgårdsmöbler av plast som både är robusta, hållbara, väderbeständiga och underhållsfria. Drömmer du om vackra färger på terrassen, eller vill du hålla färgerna neutrala? Oavsett vad du föredrar, hittar du definitivt en trädgårdsstol som passar din uteplats.

Är din trädgård sommarklar?

Läs om säsongens trender

Trädgårdskatalog 2020