Korg
Korg

ILVAs utvalda trädgårdsfavoriter

 Sommarmånaderna har officiellt startat, och det är dags att spendera tid i trädgården. Det är därför tid till att din uteplats eller altan så småningom blir inredd och klar till sommaren. 

Har du inte beslutat vilken trädgårdsmöbel du skall ha till din uteplats i år? Då hittar du inspiration här och i våra utvalda trädgårdsfavoriter till säsongen 2022. Du finner både trädgårdsbord och stolar, loungemöbler, trädgårdsmöbler, som är lämpligt för uteplatsen och dekorativa trädgårdstillbehör. 

Utebord och trädgårdsstolar

Om du har plats till det, är det nästan nödvändigt till en mysig matplats utomhus, där du kan samla nära och kära och njuta av gott sällskap över dagens måltider. Ibland favoriterna, finner du utebord och stolar i olika slitstarka och väderbeständiga material, som kommer klä uteplatsen i sommar.

Trädgårdsinredning och tillbehör

Dekorativa trädgårdstillbehör är ett enkelt sätt till att piffa upp inredningen av uteplatsen, utan att kräva för stora medel. Exempelvis kan du tillföra ett par trädsgårdskrukor för att göra det extra mysigt. Utomhusbelysning kan även läggas till så du kan njuta av de sena kvällstimmarna utomhus.

Gå på upptäcktsfärd bland allt till trädgården