Korg
Korg

Enkel och snabb makeover i trädgården

Vi håller tummarna för att sommaren snart kikar fram och berikar oss med massor av sol och värme. Till detta sker kan du passande använda tiden för att göra din terrass och trädgård ännu trevligare med trädgårdstillbehör. Se här hur du enkelt kan ge din trädgård eller terrass en snabb makeover så att sommarens utomhushygge ramas in på ett perfekt sätt.

 

Det är ingen hemlighet att vi älskar ljus och lampor. Inomhus, utomhus, i trädgården, på terrassen. Ja, det finns inget liknande som kan sätta stämningen på samma sätt och skapa det där extra som sommarträdgården ropar efter. Med det rätta ljuset i trädgården förlänger du timmarna, ljuset gör att du kan sitta utomhus långt in på kvällarna - och kanske in på natten. Plocka fram en filt och njut av sommarkvällarna med dem du tycker om. 

Det finns många små knep på hur du kan ge trädgården ett extra lyft. Ett av dem är med krukor och växter - ja, faktiskt alla former av utomhustillbehör skapar snabbt en särskild stämning i sommarens tecken som vi alla känner till.

Förnya ditt uterum med härliga favoriter


Få ut mer av din trädgård

Läs om sommarens trädgårdstrend:

Living inside out

Allt till trädgården