Korg
Korg

5 favoriter: Runda trädgårdsbord

Något av det bästa med sommaren är alla tillfällen där vi får umgås utomhus med vänner och familj. Vid de här tillfällena är ett runt trädgårdsbord perfekta så alla kan sitta runt det, se varandra och prata.
I det här blogginlägget presenterar vi 5 runda favoriter till uteplatsen. Perfekta för tillfällen som exempelvis grillkvällar med vänner men även perfekta för ensamma stunder där du vill njuta av en kopp kaffe en sommarmorgon. Oavsett vad du är ute efter har vi trädgårdsbord för dig och dina behov.

Sommarstunder runt trädgårdsbordet 

Trädgårdsbordet spelar en central roll i trädgården och på terrassen. Det är runt bordet vi ofta samlas för umgänge och mysiga sommarmiddagar. Kvalitetstid med vänner och familj brukar uppstå runt bordet, därför är det viktigt du väljer ett bord som passar dig och dina behov. Runda bord har en speciell charm över sig, de ser inte bara inbjudande och vackra ut. De är även idealiska för umgänge med många personer. Med ett stort runt bord kan du enkelt samla vänner och familj.

På ILVA har vi runda trädgårdsbord i många olika storlekar. Oavsett om du vill ha ett trädgårdsbord i trä, bambu eller något annat material så har vi något som passar dig och din uteplats. Upptäck 5 av våra runda trädgårdsbord – kanske finns din nya favorit bland dem? 

Gör uteplatsen klar inför sommaren