Korg
Korg

4 tips för loungestämning utomhus

 

Skapa en äkta loungestämning där det är behagligt att spendera en massa trevliga stunder med familjen och vännerna, och där du också kan tillbringa egentid under en mjuk filt i sällskap med en bra bok! 

 

1.

Älskar du också den avslappnade loungestämningen? Då är en stor och härlig loungesoffa oumbärlig. De bekväma och stilfulla loungemöblerna bidrar till ett särskilt uttryck på terrassen och kommer utan tvivel att skapa en ögonblicklig lust att spendera oändliga mängder tid utomhus! Direkt i solen när den är framme och med en trevlig pläd över sig på sensommaren och under höstmånaderna.

2.

Skapa den rätta stämningen i uterummet genom att inreda med massor vackra, exotiska växter. Fyll ditt uterum till bredden med gröna och frodiga element och ge terrassen det där äkta oas-uttrycket. 

3.

Håll en genomförd stil med en genomgående färgskala som matchar resten av inredningen i hemmet. Färger och nyanser är ofta med att skapa den röda tråden genom hela hemmet. Önskar du att skapa ett exklusivt uttryck kan du med fördel gå efter ljusa och neutrala nyanser - till exempel grå, vit och beige.

4.

Överkonsumtion är ute och därför är det både praktiskt och trendigt att använda samma möbler och tillbehör inomhus som utomhus. Du kan exempelvis enkelt flytta ut ditt lilla loungebord i solen. Du kan också ta in den vackra och bekväma loungefåtöljen i vardagsrummet när det är dags för avslappning inomhus.