Korg
Korg

3 trädgårdstrender du inte får missa

Den härliga våren väntar runt hörnet, och det är inget tvivel om att så snart de gråa skyarna skapar plats för en blå himmel, förflyttar vi oss till trädgården för att njuta av våren. Likt tidigare känt är en ny säsong lika med nya tendenser och trender. Men vilka trender ska prägla din sommarträdgård i år? Låt oss guida dig bland de största trenderna som genomsyrar sommarträdgården anno 2019.

Gediget hantverk i centrum

En säker trend som genomsyrar trädgårdsmöbel-kategorin är bra och gediget hantverk. Möblerna står utanför för det mesta och måste därför klara av en del. Därför är det viktigt att möblerna är gjorda av bra och hållbara material. Men denna säsong är det också tydligt att vikt har lagts vid det goda hantverket. Fina träsorter, eleganta snickardetaljer och vackra sammansättningar blir tydligare och tydligare, och ger trädgården och terrassen den säregna charmen.

Trädgård med plats för liv och lek

När du inreder trädgården ska det göras plats för lek och skoj. Roliga färger och iögonfallande former ger trädgården en lätthet som sätter fokus på den okonventionella stilen som passar för härligt sommarhygge i trädgården. Bjud in familj och vänner för goda stunder i sommarträdgården, låt barnen leka i de fantasifulla omgivningarna och njut av kvalitetstid med de du tycker om. Så borde en äkta sommardag vara.

Flätat på alla håll och kanter

Vi har sett det förr, nu är flät-trenden tillbaka. Utomhus och inomhus - flätat fungerar bara. I trädgården ger flätat ett lätt uttryck och passar vackert ihop med naturen och de gröna omgivningarna. Flätat är en av tidernas allra största trender och gör sitt återvändande i många olika skepnader. Du känner kanske till naturfärgad flätning som påminner om klassisk möbelkonst. Men vi ser också flera olika former av flätat i form av snöre, rep och plast som skapar diverse vackra trädgårdsmöbler du kan njuta av sommaren med.

Säsongens trädgårdsmöbler är tillgängliga i vår webshop och i vårt varuhus från vecka 9.

Hämta inspiration till din sommarträdgård