Korg
Korg

Fördelar när du köper din säng hos ILVA

Få råd till din nya säng

Hos ILVA ger vi dig råd för att hitta rätt säng vi tycker nämligen inte du ska köpa den första bästa. En är kanske för mjuk och en annan är för hård, men en sak är säker din säng ska passa både dig och din ekonomi. Hos ILVA har vi ett stort urval av kvalitetssängar i alla prisklasser, samlade under ett tak och helt säkert även något som passar för dig.

Prisändringar, kampanjer, rabatter och tävlingar – det kan vara svårt att genomskåda, om du har betalt det rätta priset, därför erbjuder vi alltid prissäkerhet. Hittar du inom 30 dagar efter ditt köp din säng billigare hos oss eller i en annan butik återbetalar vi mellanskillnaden i form av presentkort. 

Läs mer

Det kan vara dyrt att köpa en ny säng. Den ska hålla i många år så det är viktigt att inte kompromissa, varken med kvalitet eller komfort. Vi erbjuder alltid finansiering av ditt köp helt räntefritt och du väljer själv om du vill betala under 10 eller 20 månader.

Läs mer

Vi bjuder på leverans till trottoarkanten inom särskilda postnummer.

Läs mer här

Ibland måste man testa för att veta om det är rätt. När du köper din nya säng hos oss får du därför upp till 90 nätters bytesrätt, så det är bara att lägga dig till rätta och känn efter hur du sover. 

Läs mer

 

 

Hitta din nya säng här

Loading...