Korg
Korg

Duka årets julbord med stil

Julbordet är en av december månads höjdpunkter med trevlig samvaro och mysiga stunder. Det är här vi samlas, umgås och njuter av julmaten. Oavsett om du är traditionell eller uppskattar annorlunda kreativitet så är julbordet en viktig del av julen som skapar den rätta stämningen. 

 Oavsett om det gäller julbordet, julafton eller nyårsmiddagen är bordsdukningen det som skapar magisk stämning och atmosfär. Vill du vara med på årets jultrend? Bjud då in gästerna till ett välkomnande julbord med tillbehör i den nordiska stilen. En enkel bordsdukning med naturliga detaljer trendar just nu inom den nordiska stilen och skapar i sin enkelhet värme i kalla vintertider. 

Tiden kring jul är verkligen något speciellt och vi menar att alla middagar i jul förtjänar en vacker bordsdukning. Oavsett vilken stil du önskar är det under denna högtid tillåtet att duka extra glamouröst. Vill du skapa en dukning med ett rått intryck kan du exempelvis dekorera med vackra stenmaterial som skapar en rå, trevlig och modern elegans.  

Inspiration till 3 olika juldukningar 

Den moderna juldukningen

 Är du modig och önskar följa säsongens färgtrender? Då är en juldukning i blå nyanser något för dig, den blå färgen har präglat de senaste årens inredningstrender otroligt mycket. Med vackra blå nyanser skapar du ett julbord med lyxig stil som uttrycker ro och harmoni.

Den rustika juldukningen

 Naturen är ett viktigt inslag när du ska inreda med nordiska element. Den rustika charm som gömmer sig i naturen passar ypperligt i en genomtänkt dukning. Med få element är det enkelt att skapa ett charmerande och inbjudande julbord som osar av natur. 

 Den klassiska juldukningen

Är du typen som uppskattar en traditionell jul? Dekorera då julbordet med julfärgen som vinner över alla färger: röd. Den vackra färgen skapar ett nostalgiskt och traditionellt julbord som utan tvivel kommer skapa en trevlig stämning för dig och dina närmaste. Den traditionella färgen ger även massvis av värme i den kyliga jultiden.