Korg
Korg

Välkomna det nya året med stil

Det är kvällen som står över alla andra kvällar. Årets sista, största och bästa fest. Men också kvällen med det eviga dilemmat: hur ska nyårsbordet pyntas upp? Följ med här och ta del av 3 goda sätt på hur du kan pynta upp nyårsbordet för en ännu trevligare start på 2020.

Det färgrika

Fest rimmar bra med färger och massor av färger kan göra varje fest bättre! Så varför inte pynta upp nyårsbordet i regnbågens alla färger? Skilj dig ur mängden och prova en nyårsafton där temat inte bara kretsar kring glimmer och glitter. Vi lovar att festen kommer att vara lika bra som vanligt.

Det överdådiga

Om det är en kväll som gärna får vara på gränsen till för mycket så är det nyårsafton. Här får det gärna glimra i massor med guld och silver i vackra föreningar. De mörka nyanserna gör att guldet och silvret framhävs och skapar en röd tråd för en alldeles elegant kväll.

Det nordiska

Om du hellre föredrar ett mer rofyllt bord (kom ihåg att det är nyår, så helt lugnt kommer det inte att bli), så välj avdämpade färger som passar med den nordiska och stilrena inredningen. Här göms det överdådiga glimret väck för en liten stund. Istället är det ljus och konfetti som är med och skapar det festliga nyårsbordet och som understryker nyårets festligheter.

Pynta upp ditt eget nyårsbord

Börja det nya året på ett bra sätt med ILVA