Korg
Korg

Årets 12 favoriter

Vi välkomnar 2023 – ett nytt år med nya möjligheter. Men vi är inte redo att glömma allt 2022 har bjudit på gällande trender och inspiration till hemmet. Därför har vi samlat 12 inredningsfavoriter från 2022 som alla har gillats av både er och oss – och som fortfarande gillas. Se och låt dig inspireras av årets favoriter.

Säsongens tidlösa  trender

2022 innehöll flera inredningstrender som fortfarande är populära och som vi garanterat kommer ta med oss in i det nya året. Dessa tidlösa inredningstrender är mångsidiga och lätta att anpassa, så du kan inreda hemmet med säsongens trender på ditt helt eget sätt.

I år har vi särskilt hämtat inspiration från stilriktningen Japandi, som kombinerar japanska och skandinaviska designtraditioner. Här fokuserar vi på inredning med rena linjer, neutrala nyanser och naturens material som understryker lugn och jordbundenhet. Denna inredningstrend kommer till uttryck i både hantverk, materialval och färgpaletten för möbler och heminredning i 2022.
Vi ser tyg med textur som plysch och bouclé, färgerna offwhite och andra dämpade nyanser, samt användning av naturens egna material, som trä och natursten.

Se årets 12 heminredningsfavoriter nedanför.