Korg
Korg

Trend: Natural Earth

Ny inspiration till hemmet är alltid härligt, och de nuvarande största trenderna är ljusa jordiga färger. Med dessa färger kan du inreda som du vill och på enkelt vis kombinera med olika stilarter och iögonfallande färger. Läs blogginlägget och få inspiration på hur du kan involvera dessa naturliga och jordiga färger i ditt hem.

Fokus på neutrala färger

Våren är här, solen har börjat skina mer och temperaturen stiger likaså. Tidens stora trend är just nu neutrala och dämpade färger i hemmet. Med neutrala färger som råvit, beige och sandfärgat, får inredningen i ditt hem en ljus och inbjudande look, som samtidigt är vacker och tidlös. Med dessa färger kan du enkelt kombinera stilarter och olika designer i ditt hem och på så sätt göra hemmet mer personligt. Det är viktigt att du känner dig hemma med din inredning.

Nordisk stil med ett internationellt perspektiv

Med vackra detaljer och elegant finess, kan du använda olika material i dämpade färger så som trä, velour och linne. De neutrala nyanserna sprudlar av nordisk stil, men har också en internationell prägel.

Denna årstid bjuder på massor av ljus där de neutrala färgerna gör sig bra och skapar ett snyggt uttryck i hemmet, och bidrar även till en trevlig stämning. Vackra vaser, textilier och serviser i neutrala färger ger hemmet ett lugnt utseende och ger något extra till denna trevliga och eleganta stämning. Här kan du både kombinera klassiska designer med finurliga detaljer, så att ditt hem få en personlig prägel och stil.

Produkter till din inredning

Förnyelse till din inredning