Korg
Korg

Skapa nytt liv med färger, mönster och textilier

Nu är vintern här och vi kan inte ändra på att den är kall, lång och mörk. Vi kan dock göra den mindre grå! Skapa nytt liv i hemmet med färger, mönster och vackra textilier som tillför hemmet ny energi och får dig att glömma det mörka vintervädret utanför.  

Inredning med inslag av färg

Vintern är här och det innebär även att de mörka gråa vinterdagarna har anlänt. Det kan vara en bra idé att komplettera inredningen med olika kulörer. Tillför färg och glöm det gråa vädret utanför!

Den här vintersäsong vill vi gärna lyfta fram nyanser som tillför både inredning samt själ lugn och ro. Nyanser av vinrött, burgund, brända bruna nyanser, gula nyanser och blå toner som associeras med en blå himmel trendar denna säsong.

Är du en person som inte riktigt uppskattar starka färginslag i din inredning? Då passar säsongens färgpalett dig perfekt!

Favoriter med färg

Piffa upp med vackra mönster

Genom att tillföra mönster i inredningen kan du enkelt få en spännande dynamik som bryter av den enformiga inredningar och skapar nytt liv. Det finns en hel uppsjö av både minimalistiska och mer vågade mönster att välja mellan. Tillför gärna vaser, kuddar, plädar, puffar och mattor med mönster då dessa tillbehör kompletterar inredningen och kan vara diskreta men samtidigt iögonfallande detaljer.

Var kreativ och använd denna mångsidiga trend på det sätt som passar dig bäst. 

Vackra magiska mönster

Årets trendiga textilier

Vintern innebär mer umgänge och trevliga stunder inomhus. Få saker är mysigare än att krypa ner i soffan med mjuka plädar, kuddar och tända stearinljus när vintervädret är kallt och grått utanför.

Sköna textilier är ett viktigt inslag under vintersäsong. Blanda gärna olika textilier för att skapa en unik och inbjudande oas i ditt hem. Kanske passar en fåtölj i teddy-tyg eller varför inte lammskinn, plädar i ull och dekorationskuddar i velour. Endast fantasin sätter gränserna!

Trendiga textilier

3 tips för att inreda med vinterns trender

1. Med kuddar, plädar och andra dekorativa tillbehör kan du enkelt tillföra färg och mönster i din inredning utan att det krävs något större arbete. Få inspiration till vackra prydnadskuddar här.

2. Vill du skapa något som fångar uppmärksamhet kan du med fördel välja en puff eller matta med färger och mönster som bryter av det neutrala och enfärgade. En puff kan användas på flera olika sätt – se möjligheterna här.

3. Fyll upp hemmet med vackra textilier och var inte rädd att blanda olika mattor, plädar och kuddar i olika material. Visste du att mattor även kan användas för att förbättra akustiken i ditt hem? 

Förnya hemmet till vintern