Korg
Korg

Skapa en rofylld inredning med meditativa mönster

I höst genomsyras inredningen av ett lugn genom meditativa mönster, former och strukturer. Inspirationen till detta är från den japanska zenträdgården "Karesansui". Där mönstren gjorda i sand representerar havets vågor. Låt dig inspireras till en rofylld och lugn inredning. 

Textilier

Hösten bjuder in till hemmamys. Omge dig därför med plädar och prydnadskuddar i fina mönster, och njut av en lugn stund till en bra bok eller din favorit film. Placera en matta under soffbordet, matbordet och i sovrummet- detta är både skönt att gå på, men bidrar även till akustiken, och medför en lugnare känsla i rummet. 

 

Vaser

Vaser kan göra en stor skillnad i din inredning. I sig själva framstår de i fina skulpturer, som sätter pricken över i'et, men de har även sin funktion. Vem gillar inte att omge sig av färska blommor? Senso vasen har en ytterst intressant struktur och mönster, som skapar ett blickfång i hemmet.

Konst

Dekorera dina väggar med tavlor, prints och dekorationer i olika former och strukturer för att bryta släta ytor. De monokroma färgerna och de olika strukturerna bidrar till ett lugnare och mer dämpat uttryck, men ger även fint uttryck till dina väggar. 

Belysning

De mörkare tiderna närmsar sig, och det blir tid för mysig belysning igen. Här kan du även med välja lampor med utgångspunkt i de lugna mönstren. Pearl lampans glasskärm har detaljer som leder tankarna till vågor i havet, och skapar ett lugn till inredningen.