Korg
Korg

Inredningstrender 2022: Inred med pastellfärger

Säsongen 2022 riktas uppmärksamheten ännu en gång mot pastellfärgerna. De påminner oss om ljusare tider och tillför en lugn och positiv stämning i hemmet. Läs mer om hur du kan inreda med den färgglada trenden och låt dig inspireras av vackra pastellfärger.

Skria färger i harmoni

Pastellfärger är dämpade och rogivande, det gör att dem är mångsidiga och enkla att kombinera. Var inte rädd att kombinera olika pastellfärger tillsammans. Deras lätta uttryck gör att du kan använda dem som en disktret färgton i den nordiska inredningsstilen som annars brukar vara neutral. Vem behöver inte lite extra färg i vardagen?

Vackra pastellfärgade tillbehör

Det absolut enklaste sättet att få in pastellfärger i inredningen är genom att addera vackra och dekorativa tillbehör. Den här säsongen hittar du massor av fina vaser, ljusstakar, kuddar, plädar och mycket mer. Tillbehör som på ett enkelt sätt kan skapa nytt liv och tillför ljus i ditt hem. Som pricken över i:et kan du med fördel ställa fram en bukett med blommor i vackra vårfärger som matchar dina ljusstakar eller andra tillbehör.

Gå all-in med pastellfärger

Om du älskar trenden med pastellfärger kan du gå all-in på både möbler och tillbehör som exempelvis lampor eller mattor i vackra pastellfärger. En fördel med färgerna är att du kan använda dem i din inredning utan att de tar över. Du kan därför experimentera med de lekfulla färgerna och låta fantasin flöda fritt.

Gör hemmet vårfint