Korg
Korg

Inredningstrend: Trämöbler med dekorativa detaljer

Under 2023 kommer vi att inreda med materialen i centrum, och då är det framför allt naturmaterialen som är populära att använda i inredningen. Trämöbler med dekorativa detaljer är därför en av säsongens trender, som vi inte kan ignorera. Få inspiration till att inreda med den naturliga trenden och utforska de nya trämöblerna för våren 2023.

Naturliga material

Väldesignade trämöbler har alltid varit ett klassiskt och tidlöst tillskott till inredningen – och i år är inget undantag. Under 2023 älskar vi att inreda med naturmaterialet trä i dess helt naturliga utseende, ofärgat och med knastar, mönster och ådror. Träet får stå i centrum med det varma och naturliga uttrycket det tillför inredningen.

Dekorativa detaljer

Som ett motspel till träets naturliga uttryck har extra uppmärksamhet ägnats åt de dekorativa detaljerna. Du hittar därför bland annat detaljer med papperssnöre, olika flätmönster och träribbor. På så sätt blir de enkla trämöblerna iögonfallande inslag i inredningen, som är både praktiska och dekorativa.

Mixa och matcha med trämöbler

Fördelen med trämöblernas helt naturliga uttryck är att du kan använda den i många olika typer av inredningar och kombinera dem med just den typen av heminredning som du föredrar. Du kan gå all-in på naturmaterial och den dämpade färgskalan, eller så kan du skapa spännande kontraster med svarta eller färgglada detaljer.

Shoppa dekorativa trämöbler