Korg
Korg

Inredningstrend: Råa material

År 2023 är det de naturliga och obehandlade materialen som är trendiga inom inredning. Därför är både natursten, som terrakotta, travertin och marmor, men även rotting, material som vi kommer att se mycket i inredningen denna säsong. Inom både heminredning och möbler är natursten och rotting dekorativa material att använda, och det finns därför flera sätt att använda trenden i ditt hem. Se mer om den råa trenden här och få inspiration till hur du kan inreda med natursten och rotting hemma.

En unik look med natursten

Natursten är ett väldigt speciellt material, eftersom det är helt naturligt. Oavsett om du väljer möbler eller hemaccessoarer i marmor, travertin eller terrakotta blir varje enskild design unik, eftersom mönstret i natursten varierar, och därför är ingen den andra lik. Det är därför ett självklart val om du vill ha en inredning som är helt din egen.

Shoppa natursten

Naturlig värme med rotting

Rotting i sin råa form har ett varmt och naturligt utseende som för tankarna till orörd natur. Samtidigt är den ofta flätad i ett fint mönster och därför extra dekorativ att använda i inredningen. På grund av sitt naturliga uttryck kan rotting enkelt implementeras i många olika typer av inredning. Du kan både skapa kontraster med svarta eller färgglada nyanser, eller så kan du gå all-in med varm, naturlig inredning med ljusa nyanser och trämöbler.

Shoppa rattan

Inredning och inspiration