Korg
Korg

Inredningstrend 2022: Uppseendeväckande färgnyanser

Säsongen 2022 trendar de klara och uppseendeväckande färgnyanserna som kan tillföra ditt hem ett spännande och stilrent inslag. De klara färgerna är ett komplement till både den neutrala och den mer vågade inredningsstilen. Vill du enkelt tillföra nytt liv i ditt hem kan säsongens trend med klara färger vara något för dig.

Klara färgfavoriter 2022

I år ser vi en tydlig trend där klara färgnyanser hittat hem i inredningen. Vi ser mer vågade färger som uttrycker ett modigt färgval och som tillför en spännande färgklick i vardagen. Speciellt klara nyanser av blått som exempelvis koboltblått är en stor färgtrend i år. Även klara nyanser av grönt, orange samt gult trendar och kan bidra till en fräsch uppdatering av ditt hem.

Färger som hittat hem till nya platser

Många är kreativa och använder färger flitigt på olika sätt i hemmet men nu ser vi att färgerna hittar in i inredningen på nya sätt. Tidigare var det exempelvis populärt att måla en vägg i en annan färg, i år ser vi istället hur färgerna hittat fram till andra platser i hemmet. Det kan vara allt från tillbehör som lampor och textilier, men även större möbler som skapar en spännande upplevelse i rummet. Vad tycker du förresten om vår koboltblå soffa?

Bold Blue

När vi talar om säsongens klara färgtrender går det inte att missa den vibrerande färgen koboltblå. Vi älskar verkligen den uppseendeväckande blåa färgen som kan användas på oändligt många sätt i inredningen. Den har till och med fått plats i vår kollektion för 2022. I kollektionen visar vi hur du kan använda färgen på diskreta sätt med kuddar, plädar och lampor. Du kan även gå all in med den klara blå färgen genom att köpa vår ikoniska Heim-soffa. Endast fantasin sätter gränserna den här säsongen där vackra och klara färgnyanser står i fokus. Våga använda de spännande färgerna och tillför nytt liv i ditt hem!