Korg
Korg

Inredningstrend 2022: Inred med offwhite

Behöver ditt hem en mindre uppgradering? Låt dig inspireras av säsongens inredningstrend, där din inredning ska präglas av benvita inslag. När du har en vit inredning skapar du en lugnande och avkopplande atmosfär. Läs mer här och hitta inspiration till hur du kan implementera denna inredningstrend i ditt hem. 

 

BELYSNING

Använd de ljusa rispapperlamporna i din vita inredning och blanda olika former och storlekar för att skapa lite dynamik i din inredning. Du kan även satsa på på lampor med vita glasskärmar, som bidrar till att skapa en mjuk belysning. Om du behöver en bordslampa, välj då en lampfot och lampskärm i samma nyans av vitt. 

 

MATTOR

Vi går in i kallare tider, och med de stigande energipriserna kan du ha nytta av att lägga till några mattor i din inredning för att hålla värmen bättre. Dessutom är det skönt att kunna sätta fötterna på en luddig matta än ett kallt golv. Placera vita ullmattor under matbordet, soffbordet och övriga rum i ditt hem.

 

TEXTILER 

Kuddar och plädar är ett måste- speciellt vid denna tiden på året.Välj kuddar i olika strukturer, där du exempelvis kan blanda bouclé och pärlstickat. På så sätt skapar du en mer intressant soffmiljö, vilket är extra viktigt med denna trend, där det är en nyans i fokus- nämligen off-white. Lägg dock gärna till kuddar med lite mönster.

 

SOFFOR

Letar du efter en ny soffa? Då hittar du massor av alternativ inom just denna trend. Är du inne på en större modulsoffa ta isåfall en titt på Malte eller Harlow, som både bjuder in till många timmars avkoppling. Letar du efter en mindre soffa? Kolla då på Phila eller Selma, med sitt ylletyg skapar förutsättningar för goda samtal med nära och kära.

 

PUFFAR 

Letar du efter en mindre möbel i vit nyans, och behöver en extra sittplats i ditt hem? Lägg isåfall gärna till en sittpuff i inredningen- antingen som en förlängning av din soffa och skapar på så sätt en slags schäslong, eller ställ din puff nära soffbordet och bjud in dina gäster till höstmys i vardagsrummet med något gott tilltugg.

 

INREDNINGSTILLBEHÖR 

Sätt pricken över i:et med olika inredningstillbehör i vita nyanser. Placera de olika föremålen runt i hemmet för att skapa en röd tråd i din inredning som löper genom alla rum. Häng gärna tavlor i olika nyanser av off-white på dina väggar, och i olika strukturer och mönster. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

DELA MED OS

Vi vill gärna se hur du inreder ditt hem med element i off-white. Dela därför gärna med dig av din inredning genom #ILVAsverige och @ilvasverige, & inspirera oss och andra 🤍

SE MER AV SÄSONGENS TRENDER