Korg
Korg

Inred med serien SIMPLY

Serien SIMPLY är en hyllserie som enkelt kan användas i många rum och avseenden. Oavsett om du vill ha en snygg plats att visa upp dina saker på, önskar förvaringsutrymme på hemmakontoret, eller något annat tredje, så passar SIMPLY alldeles perfekt.

Läs blogginlägget och se hur SIMPLY med dess många funktionsområden kan ges plats i hemmets inredning. Få inspiration och hitta den perfekta varianten av SIMPLY till ditt hem redan idag.

Produkter i SIMPLY-serien

Använd SIMPLY precis som du önskar

Det finns inget rätt eller fel sätt att använda SIMPLY-serien på. SIMPLY kommer i många olika storlekar och med många indelningar, som ger dig möjligheten att leka med olika kombinationer av hyllor - eller så kan de hänga på väggen för sig själva.

SIMPLY fås i svartlackerad metall, vit, navy och ockra. Därför blir det lätt att dekorera hemmet så att det passar din stil på pricken. Modulerna fås också i en uppsjö av storlekar, från en höjd på 120 cm till 60 cm och en bred på 35 cm till 80 cm.

 Således finns där inga begränsningar på hur du kan integrera SIMPLY med din inredning – oavsett om du behöver utrymme på hemmakontoret, i barnrummet för att förvara leksaker, eller något annat tredje, så är det bara fantasin som begränsar.

Få mer inspiration till inredningen av ditt hem