Korg
Korg

Förläng sommarkänslan - ta med dig trädgården in

 Är du heller inte redo att ta farväl av sommaren? Förläng sommarkänslan och ta med dina trädgårdsmöbler in. Om du har haft härliga stunder i dina loungemöbler, ta med dem in till ditt vardagsrum och skapa fler härliga stunder. Du kan enkelt få det att se snyggt ut med lite extra kuddar och några härliga plädar.

Hösten är på väg med allt vad årstiden innebär. De härliga och soliga dagarna och de varma sommarkvällarna har lämnat oss, för att skapa plats för nya tider. Men varför kan vissa möbler inte användas året runt? Med lite fantasi kan du förvandla dina trädgårdsmöbler till "året runt möbler".

Bjud in sommaren 

Bjuda in dina mysiga sommarstunder ditt hem. Använd ditt vackra trädgårdsbord som matbord med plats för många människor, eller använd det för att samla dina närmaste. Ta med dina trädgårdsstolar in och ge dem en hemtrevlig touche med en mjuk kudde eller ett värmande lammskinn för de svala höstdagarna. 

Ta in din trädgårdsstol i hallen eller i något annat rummet och använd den som en extrastol när du får fler gäster. Du kan också använd dem som dina matstolar. Använd din bänk inne, ställ den som en förlängning av din säng eller ställ den i hallen och använda den när du ska knyta dina skor. Din bänk kan också enkelt användas som extra sittplasts, placera den vid ditt fönster där du kan sitta och titta ut.

Skapa en myshörna med dina fina loungemöbler i naturmaterial. Öka mysighetsfaktorn med några kuddar i läckra färger, en härlig varm pläd och behagligt ljus. Lyssna på regnet utanför medan du sitter mysigt och skönt inne med en härliga sommarstämningen.