Korg
Korg

Färgglada favoriter

Färger är som en frisk vind och ger dig möjligheter att leka med inredningen på ett helt nytt sätt. Blanda flera färger eller skapa harmoni och en röd tråd i inredningen med ton-i-ton trenden. Vi ger dig inspiration på hur du kan sätta kulör på tillvaron med dessa färgglada favoriter!

Gula toner

Man blir på gott humör med fina gula färger i hemmet. Inred ditt vardagsrum med en vacker gul soffa och skapa en varm och mysig känsla i rummet.

Gröna toner

 Med gröna toner får du lätt en naturkänsla som skapar ett lugn i din inredning. Med en större möbel i en fin mossgrön färg skapar du en kaxig inredning utan att den stjäl all uppmärksamhet från resten av din inredning. Blanda upp med andra färger tillsammans med den gröna färgen och låt ditt hem och din inredning få mer liv.  

Blåa toner 

När du inreder ditt hem med blåa toner, skapar du automatiskt en harmonisk och avslappnad stämning i hemmet. Här kommer både din familj och dina gäster njuta av att vara. Tillsammans kan ni njuta av den god stämningen och behagliga atmosfären, oavsett om det är i en soffa eller runt ett matbord. Addera blått i olika nyanser för att skapa ett bra samspel.  

Röda toner 

Skapa värme i ditt hem med de röda tonerna. Det uppstår ett extra samspel och liv när du tillför vackra, röda, toner till din inredning. Oavsett om det är de större möblerna som är röda, eller om det är inredningsdetaljer, kommer det garanterat att uppstå en varm och härlig atmosfär i rummet. 

Få mera inspiration