SPARA EXTRA 10% på allt* - använd rabattkoden: 10pV32SE *Gäller ej Fast Pris

Korg
Korg

Era inredningsfavoriter

På ILVA har vi ett stort sortiment av möbler och inredning för hela ditt hem. Men det finns några tydliga favoriter som våra kunder uppskattar extra mycket. Därför har vi samlat våra mest uppskattade möbler i det här blogginlägget. Läs mer om vilka de är här.

Cleveland soffan

Cleveland är en riktig klassiker och en av våra bästsäljare – och det förstår vi verkligen. Du får en soffa med allsidig design till ett riktigt bra pris. Den finns i flera olika storlekar och färger, vilket gör att den passar in i alla hem.

Focus-serien

Focus är en möbelserie där detaljerna lyfts fram. Trälamellerna bidrar till en elegant design med ett modernt och tidlöst uttryck. Focus-serien innehållet allt från bord till förvaringsmöbler. Den finns i ljus-, mörk- eller naturoljad ek.

Scott-soffan

Scott känns främst igen på den konjaksfärgade klädseln i bonded läder. Nu finns även Scott-soffan i många varianter med tygklädsel, så att du enkelt kan hitta en soffa som passar ditt hem och dina behov. Oavsett om du letar efter en hörnsoffa, schäslongsoffa eller något helt annat.

Amigo bänken

Vi förstår verkligen att Amigo är en av era favoriter. Bänkens vackra design i massiv ek med flätad sits är dekorativ men samtidigt enkel, vilket gör att bänken kan användas i hemmets alla rum. Placera den i hallen, sovrummet eller i vardagsrummet. Vårt senaste tillskott i Amigofamiljen är en bänk i barnstorlek.

Carvé hallmöbler

Carvé är en serie enkla hallmöbler i ek, som både är praktiska men också vackert designade och de gör hallen till något speciellt. I serien hittar du allt du behöver både till den lilla och stora hallen, så att du enkelt kan skapa en röd tråd i din inredning.