Korg
Korg

Era inredningsfavoriter

På ILVA har vi ett stort sortiment av möbler och inredning för hela ditt hem. Men det finns några tydliga favoriter som våra kunder uppskattar extra mycket. Därför har vi samlat våra mest uppskattade möbler i det här blogginlägget. Läs mer om vilka de är här.

Cleveland soffan

Cleveland är en riktig klassiker och en av våra bästsäljare – och det förstår vi verkligen. Du får en soffa med allsidig design till ett riktigt bra pris. Den finns i flera olika storlekar och färger, vilket gör att den passar in i alla hem.

Focus-serien

Focus är en möbelserie där detaljerna lyfts fram. Trälamellerna bidrar till en elegant design med ett modernt och tidlöst uttryck. Focus-serien innehållet allt från bord till förvaringsmöbler. Den finns i ljus-, mörk- eller naturoljad ek.

Norstrom modulsoffa

Norstrom symboliserar den sköna soffan som du bara längtar efter att krypa ner i och koppla av i. Den består av moduler vilket gör att du kan sätta ihop din personliga soffa anpassad för dig och ditt hem. Nordstrom finns i både tyg och bonded läder. Besök din lokala ILVA-butik och upptäck Norstroms alla möjligheter.

Richmond-serien

Richmond är en möbelserie i vackert fiskbensmönster som tillför ett spännande och lekfullt uttryck på möblernas träyta. I serien hittar du både bord och förvaringsmöbler i naturek samt rökig ek. Alla med det fina fiskbensmönstret.

Scott-soffan

Scott känns främst igen på den konjaksfärgade klädseln i bonded läder. Nu finns även Scott-soffan i många varianter med tygklädsel, så att du enkelt kan hitta en soffa som passar ditt hem och dina behov. Oavsett om du letar efter en hörnsoffa, schäslongsoffa eller något helt annat.