Korg
Korg

Den oemotståndliga taklampan Pearl

Som lysande pärlor på tråd. Ljus på dagen och ljus på natten. Pearl taklampa kan lite av varje. Lampans främsta ändamål är naturligtvis att skapa ljus. Men Pearl kan mer än det. Den kan nämligen bidra med charm och stilsäkerhet i varje rum. Bara se här.

Hur kommer du att använda din?

 

I soffhörnet

Det finns inget så trevligt som härliga stunder i soffan. Med en bra bok, din favorittidning eller umgänge med dina närmaste. Men det kräver naturligtvis det rätta ljuset. Använd Pearl lampa för att lysa upp hyggehörnet. Ett behagligt ljus säkrar en god stämning och skapar plats för hyggestunder i mängder.

Ovanför matbordet

Det är här vi samlas för härliga måltider, att göra läxor med barnen samt dricka morgonkaffe med familjen. Därför ska det såklart också finnas behagligt ljus här. Det ska varken vara för svagt eller för skarpt. Det ska vara välbalanserat, och om lampan dessutom kan pynta upp rummet är detta ett stort plus. Häng Pearl taklampa över matbordet, så får du hela paketet på en gång.

I mörkret

Som alla andra lampor lyser Pearl upp därhelst du önskar. Men Pearl gör det på sitt eget sätt, både praktiskt men framförallt på ett enastående vis. Om du saknar ljus i mörkret så är Pearl upplagd för att skapa ljus på ett vackert och iögonfallande sätt.

I sovrummet

Ge dig själv ett härligt sätt att vakna på - varje morgon. Med Pearl lampa i ditt sovrum vaknar du alltid upp till en vacker vy. Det sista du ser innan går och lägger dig, och det första du ser när du öppnar ögonen. Får det inte gärna vara Pearl?

I köket

Det är viktigt att ha bra ljus i köket så att matlagningen går som på räls. Pearl taklampans eleganta design gör att du får ljus i alla riktningar, så att du hela tiden har god belysning där du behöver det.

I entrén

När gästerna anländer ska de naturligtvis välkomnas med stil. Här är Pearl det perfekta valet. Den iögonfallande Pearl taklampan fungerar som en sublim välkomsthälsning i varje entré. Entrén är det första vi och våra gäster ser, så givetvis ska entrén berikas med en vacker och underbar lampa.