Korg
Korg

Den oemotståndliga bänken True

Att sitta på en bänk är inte så tokigt. De flesta känner igen bänken och dess många smarta funktioner. Men om du vill skilja dig ur mängden och följa de nuvarande trenderna, så väljer du varianten med massiva plankor och den rustika looken. Använd bänken för att visa upp dina favoriter i vardagsrummet, som förvaring och blickfång i badrummet - eller kanske som praktisk sittplats runt matbordet. Oavsett vad du väljer, ger True bänk hemmet stil och charm.

True, nordisk, stilfull

Hur kommer du att använda din?

True - för varje ändamål

I vardagsrummet?

Varje vardagsrum kan alltid tillföras mer pynt och nya föremål. Bänken är den upplagda platsen för att placera dina favoriter på. Använd den som utrymme för dina böcker, en underbar lampa eller mysiga stearinljus precis efter din smak. Det är endast fantasin som sätter gränser.

I entrén?

Det är ett måste med en sittplats i entrén. Och varför inte använda True bänk som entréns sittplats? Den underlättar för att komma i kläder och skor när du ska utanför dörren. Och bänken står redo när du kommer hem och det är dags att lägga av sig utomhuskläder och inköpspåsar. True står redo att hjälpa dig i varje situation. 

I sovrummet?

Använd den underbara bänken True framför dubbelsängen i sovrummet. Här kan du pynta med vackra dekorationsdetaljer, du kan använda den som plats för frukostservering på helgen, eller så kan du lägga av kläderna på den om kvällarna. Oavsett hur du använder bänken så kommer den tillföra en nordisk känsla av charm i sovrummet och därtill ge sängen ett vackert avslut. 

I badrummet?

Även i badrummet ska det vara gott om förvaringsutrymme. Handdukar, produkter och alla möjliga småprylar kan med fördel placeras på True bänk. Du kan lägga fram dagens kläder på bänken, så att dessa ligger redo när du kliver ur duschen. På så sätt kan du ta det lugnt medan du gör dig redo inför dagens äventyr.

I köket?

När du inreder ditt matområde med en bänk blir det plats för fler att slå sig ner för en måltid. Man kan alltid sätta sig lite tätare på bänken och skapa ytterligare sittplatser. Med True bänk tillsammans med ditt matbord finns det inga ursäkter för mysiga middagar. Bänken skapar plats för skönt umgänge med de du tycker om. 

Bekanta dig med True bänk

Bänkens topp består av massiv ek medan benen ger ett rakt uttryck med sin svarta, pulverlackerade metall. Tillsammans får bänken ett uttryck som urskiljer sig och ger ett rått inslag i hemmets inredning.

Det rustika plankbordet har varit en del av den danska inredningstrenden i flera år. Men varför inte iscensätta en trendig inredning med en bänk som kompletterar bordet till perfektion? Med True bänk är det både lätt, enkelt och ytterst stilfullt att få till en stilren och supermodern inredning.

Shoppa True här