Korg
Korg

Använd din puff på 5 olika sätt

En puff är både praktisk och dekorativ att ha stående därhemma - och de fås i alla möjliga former och färger så att det ska vara lätt för dig att hitta varianten som passar din inredning och stil. Men hur använder du puffen på bästa sätt så att den både tjänar ett funktionellt syfte och klär rummet på ett bra sätt? Här får du 5 klassiska och kreativa förslag på hur du bäst kan introducera puffen i inredningen därhemma.

1. Till de trötta fötterna

Din puff är perfekt att ha i närheten när fötterna ska upp och tempot ska ner på kvällen efter en lång dag. Har du en mindre 2- eller 3-sits soffa utan schäslong så är puffen också perfekt för att skapa extra benplats. Den kan även fungera som extra sittplats när du har många gäster.

2. För trötta morgnar

Ett annat perfekt ställe att placera puffen på är i hallen. Här kan den göra sig nyttig som sittplats när du ska sätta på dig skorna om morgnarna. När du kommer hem på eftermiddagen kan du ställa av väskan på puffen så att den står redo inför nästa dag.

3. I det lilla vardagsrummet

Om du har ett litet vardagsrum så kan det vara nödvändigt att tänka i kreativa banor när du ska inreda. Här kan du välja att ersätta det traditionella soffbordet med en puff som enkelt kan flyttas runt och användas på många olika sätt i rummet. Hitta eventuellt ett fat eller en skiva att placera ovanpå puffen som också enkelt kan flyttas bort när puffen önskas användas som sittplats.

4. Till den goda nattsömnen

Om du vill göra inredningen extra trevlig i sovrummet så prova att använda din puff som sängbord. Den ger ett annorlunda men mjukare uttryck i rummet vilket än mer uppmanar till avslappning och en god nattsömn.

5. Till informella middagar

Några gånger ska middagen avnjutas under avslappnade former. Och vad är mer trevligt än en liten picnic på vardagsrumsgolvet. Här kommer din puff att fungera som ett litet bord mellan alla deltagare för mat och snacks så att det blir enkelt att dela och ta för sig.

Hitta din nya favorit

Visar 6 av 6

Uppgradering av hemmet?