Korg
Korg

Använd din anslagstavla på 5 olika sätt

Åt det praktiska, roliga eller bara något som pyntar upp... Använd din anslagstavla för att ge inredningen personlighet. Där finns massor av möjligheter - följ med och se hur du kan använda tavlan i ditt hem och både på ett funktionellt samt elegant plan som passar dig. Det är endast fantasin som sätter gränser för hur du väljer att inreda med din anslagstavla.

Växtvägg

Det råder inget tvivel om att gröna växter trendar i inredningen just nu. Använd anslagstavlan som en växtvägg för att skapa liv i rummet. En härlig växtvägg kan enkelt fungera som konst och ofta ändrar växterna utseende allt efter hur årstiderna skiftar. Några växer, andra ändrar i nyans, men en sak är säker: gröna växter är alltid bra för ögat och sinnet. Anslagstavlan skapar plats åt växter som både hänger ner och står upp - därmed kan du inreda med dynamik och livfullhet.

Anslagstavla

Anslagstavlan är kanske mest lämpad för att användas som just anslagstavla. Till barnens teckningar, för inbjudningar och kom-ihåg listor som kan vara bra att ha till hands. Med anslagstavlan blir det lätt att skapa en kombination av viktiga ting men även som en plats för dekoration att uttryckas genom.

I köket

När du är i köket, är det trevligt att det mest nödvändiga finns nära till hands. Använd anslagstavlan som ersättning för en extra hylla. Här kan du hänga dina matlagningsrecept, ställa av ingredienser samt visa upp dina finaste kokböcker. Med anslagstavlan i köket har du möjlighet att inreda köket på ett annorlunda sätt och även visa upp saker som annars gömmer sig i skåp och lådor.

Hallen

Det är ett måste att ha något i hallen där du kan hänga av dig nycklarna, plånboken och solglasögonen. Och om du bor med en liten eller smal hall så kan det vara svårt att hitta en möbel som passar in. Därför är det supersmart att använda anslagstavlan i detta syfte. Här skapar du plats för lite av varje och har möjligheten att själv välja hur din anslagstavla ska inredas. Kanske har du behov för en spegel och ett litet förvaringsutrymme - eller kanske för barnens mössor och vantar. Det är du som väljer.

Kontoret och det kreativa utrymmet

Ibland kan det vara svårt att få en överblick över alla saker i kontoret eller det kreativa utrymmet. Målarfärg, tuschpennor, penslar och papper ska det gärna vara ordning och reda på så att du snabbt kan sätta igång med att förverkliga dina idéer. Såklart kan du också hänga upp det du har skapat eller annat du har på gång i rummet, allt efter vilka behov du har. 

Ge din inredning nytt liv