Korg
Korg

Allt det, som gör hemmet till ett hem

När du fyller ditt hem med inredningstillbehör, existerar en fin balans mellan att få hemmet att framstå som inbjudande och trevligt gentemot att ha det stökigt och oöverskådligt. Om du bor mindre, finns det några bra knep, du kan ta med dig för att ge ditt hem en trevlig stämning på ett praktiskt sätt.

Speglar

Ett bra tips är att inreda hemmet med speglar, som lätt får rum att ge intrycket av att vara större. Du kan enkelt implementera speglar som en del av dekorationen. Fläta in en spegel eller flera på en gallerivägg, eller använd spegeln i sig själv som väggdekoration.

Mattor

Använd mattor för att skapa hygge i inredningen och en praktisk funktion. Med mattor i inredningen, kan du enkelt skapa olika zoner i hemmet, så att de olika arrangemangen inte flyter ihop. Detta inger en bra känsla och ett lugnt uttryck, när t.ex. mat- och hyggeavdelningen är tydligt åtskiljda.

Belysning

Om du bor mindre, är det likaledes viktigt att ha den rätta belysningen. Om du inte har mycket plats att arbeta med, är det en god idé att inreda med vägg- eller taklampor, som inte tar upp golvyta. Precis som med mattor, är lampor också ett bra sätt att dela upp hemmet i zoner på, så att inredningen blir inbjudande och överskådlig.

Få bra inspiration till ditt hem