5 tips för en inbjudande hall

02. okt 2019

Hallen är den första platsen du möter när du stiger innanför dörren därhemma. Därför är det viktigt att hallen känns öppen och inbjudande. Speciellt för en mindre hall kan det gott vara en utmaning att inreda på ett sätt som är praktiskt med gott om förvaringsutrymme. Här får du 5 tips på hur du kan inreda för en inbjudande och praktisk hall därhemma.

Göm stöket med stängd förvaring

I hallen ska man av med ytterkläderna och allt det andra. Och det kan snabbt bli stökigt när skor, jackor, väskor, cykelhjälmar och paraplyer ligger framme. Det är inte heller alltid man har tid att lägga allt åt sidan på ett snyggt och städat sätt med öppen förvaring. Det enklaste sättet att få bort stöket snabbt och enkelt på, är med stängd förvaring som skoskåp, små byråar eller skåp.

En plats för småsakerna

Vad gör man av nycklar, cykellampor och andra småsaker man använder varje dag, som heller inte ska gömmas bort allt för väl? Med ett litet avlastningsbord placerat i entrén har du ett ställe för alla slags småprylar. Du kan ställa ett par fina skålar eller krukor på avlastningsbordet för att hålla extra styr på sakerna. Förgyll eventuellt med en liten växt som sprider extra hygge.

Detaljerna fulländar inredningen

Nu har du styr på förvaringen och allt det praktiska i hallen. Fullända inredningen med dekorativt tillbehör som ger den sista, inbjudande touchen. Placera en golvmatta som leder från ytterdörren och genom entrén vilket både ser snyggt ut och skyddar golvet mot märken och smuts. En eller flera speglar på väggen kan få entrén att upplevas som större och mer öppen. På så sätt kan du också kolla om du är redo för dagen innan du går hemifrån på morgonen.

Förvaring

Inredningstillbehör

Inspiration