Korg
Korg

5 must haves till hösten

Sommaren lider mot sitt slut vilket innebär att vi välkomnar höstens nyheter. I år genomsyrar flera olika trender alla nyheter och några av dem presenterar vi för dig här. Om du också älskar velour, bra hantverk och spröda färger så är denna säsong med all säkerhet något för dig.

Soffan Ria

Soffan Ria passar in i varje hem. Den tar inte allt för mycket plats och passar därför de flesta rummen i hemmet. Använd den som vardagsrummets samlingspunkt, som välkomstpunkt i hallen eller i kontoret för den välbehövliga pausen. Soffan Ria fås i mjukt velour och hittas på toppen bland de nuvarande trenderna. Soffan finns tillgänglig i många olika, moderna färger.

Matbordet Heritage

Fiskbensmönstret är här för att stanna! Med detta matbord får du inte bara en praktisk möbel men även en estetisk input som garanterar matrummet ett stilfullt blickfång. Med matbordet Heritage kan du på nolltid duka upp ett snyggt och inbjudande bord där dina gäster helt säkert kommer att njuta av härliga middagar och gott sällskap.

Matstolen Bota

Den vackra kombinationen av unika detaljer, strikta former och utomordentlig komfort är det som lyfter fram matstolen Bota bland höstens nyheter. Här är en stol som både är vacker att se på med en enastående sittkomfort. Så självklart hamnar den på listan över höstens must haves. Det är få saker som kan mäta sig med en kväll runt matbordet med gott sällskap i en vacker miljö.

Bänken Amigo

Den lilla bänken Amigo är en riktig must have denna höst. Det finns inte ett ställe i hemmet där Amigo inte passar in. Den fungerar perfekt som pall när du önskar att slappna av i benen. Den är också ett upplagt alternativ för att visa upp hemmets små prydnadssaker och stilleben. Du kan också placera den i sovrummet där morgondagens klädesplagg kan ligga redo, eller så kan du sitta på den i hallen när det är dags att knyta skorna. 

Taklampan Baloo

Ljus över land är ganska enkelt ett måste! Igen i år är det en hit att alla möbler ska bestå av naturmaterial - även lamporna. Här är taklampan Baloo som består av rotting, vilket ger associationer till 70-talet och naturen, ja, ganska enkelt ren hyggestämning. Det enkla och lätta uttrycket gör att lampan passar in i varje rum i hemmet där du saknar ljussättning som inte bara är ljus. Baloo är nämligen ett skulpturalt uttryck i sig själv.