Korg
Korg

4 galleri-trender du inte får missa!

Behöver ditt hem ett lyft som varken kräver massa tid och pengar? Då kan du med fördel kika närmare på vårt stora sortiment av väggpynt. Plakat, bilder, affischer. Ja, sortiment sträcker sig brett och motiven ger dig massor av alternativ att välja mellan. Kombinera de motiv som passar bäst för dig och ditt hem för nytt liv.

1/ Bjud in naturen

Natur i inredningen får inte missas som en av de hetaste inredningstrenderna för tiden. Om du önskar att inreda efter denna gröna trend men också samtidigt vill undvika vissna växter och behandlingsmedel så kan du med fördel ge inredningen en egen prägel och naturlig touch med vackra, natursköna plakat. Växtmotiven har behagliga, nedtonade nyanser som inte fångar all uppmärksamhet men som samtidigt ger inredningen en snärt av färg och liv.l

2/ Dröm dig bort

När vardagen ska urskilja sig och vara lite mer exotisk är det viktigt med element som för tankarna till semester och ett vackert himlavalv. Välj motiv som leder bort tankarna till upplevelser du har med dig i bagaget. Kanske har du varit iväg på en resa till ett exotiskt resmål där motiven kan hjälpa till att föra fram minnen och skapa god stämning? I vart fall är det snyggt att ha hängande på väggarna.

4/ Färger som skapar glädje

Plakat och väggkonst är ett enkelt och smart sätt att ge hemmet färg på. Oavsett om du föredrar en bestämd nyans eller hellre vill kombinera för en hel färgpalett på din vägg därhemma så kan du göra precis som du önskar med vackra bilder och plakat.

Vill du upptäcka mer?