Korg
Korg

10 inredningsnyheter till våren

Forårets nyheder er landet hos ILVA - og selvom det er svært at vælge, har vi udvalgt 10 af vores favoritter til foråret. Gå på opdagelse i de udvalgte nyheder til hele boligen og se hvilke boligtendenser, vi omfavner i denne sæson.

Varna modulsoffa

Denna soffa passar till hem i olika storlekar. Varna är en modulsoffa som du kan sammansätta till den form och storlek som passar bäst i just ditt hem. Vid ett senare tillfälle kan du enkelt sätta ihop soffan på nytt, om dina behov skulle ändras. Denna soffnyhet är klädd med modernt bouclétyg i en mycket populär mossgrön färg.

Trieste matbord

Vi har under lång tid varit inspirerade av naturen och älskar att inreda med naturliga material. Trieste matbord har en bordsskiva i travertin som är en natursten och varje bord är unikt. Bordsskivan har formats och färgats av tid och vatten, och materialets grå och bruna jordtoner ger ett trevligt lugn i din inredning. Bordets runda form gör matplatsen flexibel eftersom det är lätt att få plats till ytterligare en stol vid ett runt bord.

Brynja bänk

Bänken Bryna är tillverkad av 100% FSC®-certifierad massiv ek. Sitsen är gjord av ett hållfast snöre i en populär och vacker flätning. Den är flätad för hand och har en tidlös naturfärg som är vanlig i skandinaviska hem. Bänken kan användas i husets alla rum, likaväl i entrén som i vardagsrummet, köket eller hallen. Brynja finns i två olika längder och du kan enkelt hitta en bänk som passar i just ditt hem.

Birla pendel

En pendellampa med mjuka former och ytor skapar en taktil inredning och ett lätt och enkelt utseende. Birla pendellampa består av tyg och ger ett mjukt ljus samtidigt som den skapar blickfång. Birla finns i två storlekar och pryder både i par och ensam.

Valdis fåtölj

Plysch, även kallat teddy, är nyckelordet för att beskriva fåtöljen Valdis. Denna mjuka och lurviga fåtölj bjuder in till mys med en god bok och en kopp the. Fåtöljen kan både stå i vardagsrummet som komplement till soffan och i sovrummet där en liten myshörna lätt kan skapas.

Parvin matta

Med den runda golvmattan Parvin kan du skapa ett rum inne i rummet och låta mattan binda samman din soffgrupp eller skapa en myshörna. Tack vare mattan Parvins vackra vita färg får du in ljus och lätthet i ditt hem.

Anker hylla

De nya och öppna Ankerhyllorna är tillverkade av FSC®-certifierad massiv ek. Det är ett ytterst hållbart och tidlöst material som ofta syns i skandinaviska hem. De öppna hyllorna bidrar med att skapa en varm atmosfär i hemmet och är perfekta för vaser och prydnadsföremål.

Alesso blomkruka

Denna säsong introducerar vi blomkrukan Alesso i nya storlekar. Blomkrukan finns i vit terrakotta och har en rustik yta. Ta med dig naturen in i hemmet och med de nya och större storlekarna skapar du blickfång i din inredning.

Bast skänk

Den nya skänken Bast är både praktisk med sin förvaring och ger med de handflätade luckorna i faner ett exklusivt utseende till ditt hem. Ovanpå skänken finns det plats för att ställa prydnadssaker och designföremål. Materialet är huvudsakligen av FSC®-certifierat trä som är ett mycket hållbart material och gör att möbeln kan hålla i många år.

Larholm matbord

Matbordet Larholm är med sin enkla formgivning och räfflade detaljer snyggt i varje matrum. Med iläggsskivor som tillval får du dessutom plats till ytterligare gäster. Materialet består huvudsakligen av FSC®-certifierat trä och från serien kan du också få soffbord och bänk i samma design.