Korg
Korg

10 inredningsnyheter till hösten

Höstens nyheder har landat hos ILVA – och trots att det är svårt att behöva välja, så har vi valt ut 10 av våra favoriter till hösten.
Läs om säsongens trender, upptäck de 10 utvalda nyheterna, samt resterande här.

Kramfors sofFa

Kramfors är en rymlig soffa med mjuk komfort och samtidigt en lätt och luftig uttryck som passar i ett skandinaviskt hem. Kramfors finns både som vanlig 3-sitssoffa och som en XL-variant med extra längd. Dessutom kan du också få en separat puff som enkelt kan flyttas runt efter behov och användas som extra sittplats.

Vera FÅTÖLJ

Flät-trenden fortsätter in i hösten, och därför erbjuder den nya höstkollektionen även fler flätade favoriter. Bland dem finns Vera fåtöljen, som är tillverkad i dekorativt pappersflätat material med A-ben i massiv ek och en böjd rygg, där du bekvämt kan luta dig tillbaka.

Tilburg vas

Blått är säsongens trendigaste färger, och därför är Tilburg-vasen också en av våra favoriter. Glasvasen har ett slags meditativt mönster i koboltblått, som för tankarna till havets vågor och ger en modern touch av färg i din inredning.

Bastia sängGAVEL

Nu kan du även få flät-trenden till sovrummet, med den nya sänggaveln Bastia. Sänggaveln är tillverkad i ek med pappersflätning, som utstrålar klassisk dansk design och passar perfekt i en ljus och nordisk inredning.

Murcia MATTA

En av höstens trender är mattor med blickfång, som nästan fungerar som konstverk i inredningen med grafiska linjer, mönster eller strukturer. Murcia är ett självklart val för en matta som omfamnar säsongens trend med sina dämpade färger som bryts av det svarta grafiska mönstret.

 

arboga MATBORD

Vi ser fler svarta, kontrastrika möbler denna säsong - och matrummet är inget undantag. Med Arboga får du ett litet och minimalistiskt matbord som har massor av karaktär med sin mittsöm och avrundade kanter.

Kado HYLLA

Ett enkelt hyllsystem är en tidlös och inte minst praktisk klassiker i inredningen. Kado vägghylla finns i tre storlekar och är tillverkad i trä, vilket ger en klassisk, skandinavisk känsla i ditt vardagsrum samtidigt som du får massor av hyllor för förvaring och utställning av dina favoritvaser och andra småsaker.

Trieste sofFbord

Natursten är fortfarande en stor trend inom inredningen, på grund av sin unika karaktär, där ingen yta är den samma som en annan. Därför har vi utökat Trieste-serien med ett soffbord och ett sidobord, så att du också kan ha den dekorativa travertinen i vardagsrummet och ett bord med en naturlig och unik mönster, som endast du har.

vanda bordSlampA

Så här, med denna lilla bordslampa kan du enkelt förnya inredningen med aktuella trender. Vanda finns i en vacker himmelsblå färg, vilket både ger lite liv åt inredningen och smälter väl in med den ljusa, nordiska inredningsstilen, eller utgör en mild kontrast till en mörkare inredningsstil.

stretch MATSTOL

Till hösten har vi lanserat matstolen Stretch i en helt svart variant, vilket verkligen framhäver stolens enkla design och som passar både till ett svart matbord för ett ton-i-ton uttryck, eller som kontrast till ett ljust, nordiskt matbord i trä.