Korg
Korg

Pynta inför Halloween

Halloween är ett perfekt tillfälle att vara kreativ på. Skapa Halloween stämning hemma och kasta dig över våra do-it-yourself projekt. Ha en trevlig stund samtidigt som du pyntar hemmet. Läs blogginlägget och få inspiration till kreativa DIY-pynt inför Halloween.

Halloween DIY-tips 

Låt din kreativitet flöda med våra DIY tips, pynta hemma och skapa en underbar Halloween-stämning. Vi har valt ut några dekorativa tips som alla kan vara med på. Tveka inte att bjuda in barn, vänner och familj. Läs mer om våra kreativa idéer här:

Vita pumpor: Måla dina pumpor vita för en stilfull och unik look. Börja med att skissa upp och markera de områden du önskar täcka, måla dem sedan minst två gånger. Du kan med fördel placera dina vita pumpor utanför entrédörren så de hälsar dina gäster välkomna.

Prickiga pumpor: Doppa dina fingrar i orange eller vit färg, placera därefter dina fingeravtryck på pumpan. Använd en tuschpenna och teckna små spöken eller minipumpor på prickarna från dina fingrar. Placera gärna några prickiga pumpor tillsammans med lanternor i grupp för en mer skrämmande stämning i trädgården eller på altanen.

Skrämmande stearinljus: Teckna små läskiga spökansikten på vita stearinljus med en tuschpenna. Det är enkelt och billigt.

Pumpor som ljushållare: Skapa en ljushållare av en liten pumpa genom att borra ut stora runda hål med en borrmaskin. Placera därefter värmeljus i hålen.

Halloween mandariner: Köp ett nät mandariner och använd en tuschpenna för att måla små ansikten på dem. Buu – så har du skapat massor av läskiga små pumphuvuden.

Dekorera ditt hem, trädgård eller altan med alla kreativa Halloween-pynt. Du kan även använda dina pynt för att skapa en spännande bordsdukning om du exempelvis ska ha en Halloweenfest

Läskig höstfest

Den amerikanska traditionen Halloween är en höstfest som många svenskar känner till. På engelska heter kvällen före alla helgons dag ”All Hallows Eve”, detta namn har i efterhand blivit känt som Halloween. Halloween innehåller referenser till döden och övernaturliga ting då man förr i tiden trodde att de döda återvände till jordelivet den 31 oktober.

Förr i tiden var Halloween en skrämmande fest, idag är det istället en trevlig höstfest med massor av pumpor, godis och utklädnader. Trevliga DIY-pynt är roliga att göra tillsammans samtidigt som de skapar en vacker stämning i höstmörkret. 

DELA DITT HALLOWEENPYNT

Har du blivit inspirerad av våra Halloween-DIYs? Vi skulle så himla gärna vilja se vad du har gjort - så tveka inte att dela ditt Halloween-pynt via #ILVAsverige och @ilvasverige, så vi och alla andra inspireras av dig 🧡

Skapa rätt stämning

Få mer inspiration till ditt hem