Barn & Ungdom

Produkter:
118
Produkter:
118
Välj visning:
Anpassat av Nulstil filtre

Inga produkter matchar dina sökkriterier Nollställ alla filter
Visar 24 av 118

Mest populära

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Nyligen besökta

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Fantasier får löpa fritt, berättelser får sin början och kreativitet utvecklas. Barnrummet ska vara en fest att inreda. Det är här identitet skapas och timmar spenderas på lek eller ungdomliga tankar. Hos ILVA har vi ett stort urval av möbler till barn och unga. Oavsett om det är lek och färger till barnet eller en cool stil till tonåringen. Vi har allt och ditt barn förtjänar endast det bästa!

Barnrummet

Tonårsrummet

Se alla

Barnsängar

Se alla

Tillbehör

Se alla

Nyheter

FLEXA

Magne

Hitta inspiration till

Barnrummet

Barn behöver få leka loss med möbler i sin egen höjd

Få rum är så nyskapande och fantastiska som barnrum. I barnens krypin ska det finnas plats för både lekar, bus och läxläsning. Det skadar självklart inte om barnens rum har lika mycket utrymme för praktisk förvaring som för lekfull inredning. Många barn har dessutom egna drömmar och tankar om hur de vill bo, därför är det en bra idé att sätta sig ned och skissa tillsammans på tänkbara idéer. Det är inte ovanligt att det råder delade meningar mellan föräldrar och barn gällande inredning, därför har ILVA tagit fram perfekta möbler i barnhöjd som även faller vuxna i smaken. Möblerna tål att barn leker med dem eftersom de är tillverkade av god kvalitet och utformade i en praktisk design. ILVAS barnmöbler går i mjuka och neutrala färger, och designen är ren och nordisk, så att de ska smälta in i resten av hemmet. Möblerna är framtagna med hänsyn till de små krabaterna som helst av allt vill vara där mamma eller pappa är. Därmed fungerar möblerna minst lika bra i köket och vardagsrummet - som i barnrummet. Barn behöver också ytor att leka på samtidigt som de ofta har många leksaker och kläder som är i vägen. Att investera i förvaringsmöjligheter som skåp eller lådor gör att städningen går i ett nafs och ger mer tid till den utvecklande leken. Flexa plays vackra barnbänk fungerar till exempel både som ett litet bord att rita på och att gömma gosedjur, klossar eller skatter i. Vi har möbler till både stora och små, och vi hjälper mer än gärna till att transportera hem möblerna direkt till dörren!

Stimulerande miljö för barn

Leken är en viktig del i barns lärande och utveckling. Det är också väsentligt att barnens saker tål att lekas med och är av hög produktkvalitet. Alla barn älskar lekplatser men det är inte alltid vädret passar eller att någon vuxen kan följa med ut. Räddningen för småttingar som älskar fart och har spring i benen är en kanonfin rutschbana i tallvirke. På så sätt förvandlas våningssängen till en spännande lekplats. En vuxen person måste hjälpa till att förankra rutschbanan i en halvhög säng, men efter det klarar barnen att dra igång äventyret på egen hand. Barn tycker om att bygga kojor och hitta egna små gömställen. I FLEXA-serien hittar du lekdraperi i roliga färger som är perfekta för att skapa egna små gömställen. Kanske är ditt barn inne i en period då det bara är pirater och sjörövare som gäller, eller kanske vill hen bara leka prins eller prinsessa? Med hjälp av ILVAS små tält kan de få eget utrymme i både riddar- eller tivolitema. Hos oss finns allt som behövs för att inreda barnens eget utrymme så att det blir både stimulerande och rogivande efter tillfälle. Ta också en titt på våra praktiska och roliga förvaringar som barn älskar att lägga sina saker i. Våra produkter uppfyller föräldrarnas krav på slitstark kvalitet och praktisk design samt tillgodoser barns behov för bus.