Korg
Korg

Sammetsfåtöljer

Kommer snart! Denna sida kommer snart att innehålla fina sammetsfåtöljer till ditt hem.

Sitt riktigt bekvämt i en sammetsfåtölj

Med en fåtölj i sammet får du en mycket bekväm stol. Men sammet är inte bara mjukt utan också vackert, och därför passar en sammetsfåtölj bra i vardagsrummet. Det finns både stora och små modeller av sammetsfåtöljer på ILVA. Om du vill ha en extra stor fåtölj kan du med fördel välja en loungestol i sammet. En loungestol är bredare och rymligare än en vanlig fåtölj.

Upptäck ILVAs stora utbud av sammetsfåtöljer på hemsidan eller i någon av våra butiker. Du hittar bland annat rosa och gröna sammetsfåtöljer i flera olika designer.

Några förslag till inredning med en sammetsfåtölj

En sammetsfåtölj kan med fördel ställas i vardagsrummet, men den är också trevlig i kontoret och sovrummet. Till exempel kan en liten fåtölj i sammet i hemmakontoret vara en perfekt läsplats som ger skönt andrum. I vardagsrummet kan du skapa en enhetlig inredning genom att komplettera sammetsfåtöljen med en sammetssoffa och matstolar i sammet.

Det kan också vara snyggt att använda sammetsfåtöljen för att bryta av mot andra material, till exempel mot en soffgrupp i skinn. Se gärna ILVAs inspirationssidor för fler idéer till inredning med sammetsfåtöljer och andra möbler.

Väljer du en grön sammetsfåtölj eller någon annan färg?

ILVA har ett stort utbud av sammetsfåtöljer i olika färger, bland annat i den populära färgen grönt. Vi har också blå sammetsfåtöljer som kan ge en lugn känsla till ditt vardagsrum. Färgen blå sägs representera just harmoni och fred.

Om du vill ha en romantisk inredningsstil kan du förslagsvis välja en rosa sammetsfåtölj. Färgen rosa påstås ge en känsla av hopp och förknippas med vänlighet. Vem vet, kanske får du extra positiva energier med en rosa sammetsfåtölj i vardagsrummet?

Du kan förstås också välja sammetsfåtölj utan att ta hänsyn till färgsymbolik, och i stället bara gå efter den som är snyggast i ditt hem. På ILVA hittar du också svarta sammetsfåtöljer och modeller i andra neutrala färger som grått, vitt och beige. En grå eller svart sammetsfåtölj sticker inte ut på samma sätt som till exempel en grön, och kan därför vara lättare att matcha med dina befintliga möbler.

Och om du skulle vilja piffa upp din sammetsfåtölj i en neutral färg kan du enkelt göra det med färggranna plädar och kuddar. Dessutom, om du redan har många färger i ditt vardagsrum kan en fåtölj i exempelvis mörkgrått hjälpa till att framhäva de andra kulörerna, i stället för att konkurrera med dem.

Tips: Skapa en trevlig miljö runt din sammetsfåtölj ihop med ett sidobord, en vacker bordslampa, en växt och din favoritbok.

Hitta din nya sammetsfåtölj på ILVA

Oavsett om du väljer en fåtölj i beige sammet eller någon annan färg hittar du den på ILVA. Vi har också ett stort utbud av fåtöljer i manchestertyg. En fåtölj i manchester påminner mycket om en sammetsfåtölj eftersom bägge materialens trådar är vävda så de pekar uppåt. Skillnaden är att sammeten är slät och manchestertyget räfflat.

På ILVA finns sammetsfåtöljer i olika färger, storlekar och designer. Du kan också välja mellan flera olika sorters fåtöljben. Vi har dessutom ett stort sortiment av sittpuffar som matchar din fåtölj i sammet.

Hitta en billig sammetsfåtölj på ILVAs fyndsidor

På ILVAs sidor för erbjudanden finns möbler och heminredning till riktigt förmånliga priser. Där kan du hitta allt från rosa sammetsfåtöljer till konstgjorda växter. Sortimentet på fyndsidorna ändras kontinuerligt och utbudet är begränsat. Vänta därför inte för länge om du hittar något du vill ha.

Följ ILVA på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nya erbjudanden, tävlingar och inredningstips.

Beställ idag och få din nya sammetsfåtölj levererad hem

Det är enkelt att handla på ILVA, både via hemsidan och i butik. Välj om du vill hämta ut din beställning gratis i någon av våra butiker eller att få den levererad hem. Om du vill prova din nya fåtölj innan köp eller se resten av vårt utbud i verkligheten är du varmt välkommen att besöka någon av våra butiker. Där kan du också få vägledning direkt på plats av vår personal.