Fem fördelar när du köper din säng hos ILVA

16. apr 2018

Få råd till din nya säng

Hos ILVA ger vi dig råd för att hitta rätt säng vi tycker nämligen inte du ska köpa den första bästa. En är kanske för mjuk och en annan är för hård, men en sak är säker din säng ska passa både dig och din ekonomi. Hos ILVA har vi ett stort urval av kvalitetssängar i alla prisklasser, samlade under ett tak och helt säkert även något som passar för dig.

Att få råd till en ny säng handlar inte bara om ekonomi, det handlar i stor utsträckning om god rådgivning. Hos oss ska det vara enkelt och lätt att köpa ny säng. Därför har vi utbildat vår personal till duktiga sängrådgivare som faktiskt vet vad de pratar om. Våra sängrådgivare står redo att guida dig runt i ditt sängval och tillsammans kommer ni att den perfekta sängen för dig.

Boka en Sängrådgivare här

Prisändringar, kampanjer, rabatter och tävlingar – det kan vara svårt att genomskåda, om du har betalt det rätta priset, därför erbjuder vi alltid prissäkerhet. Hittar du inom 30 dagar efter ditt köp din säng billigare hos oss eller i en annan butik återbetalar vi mellanskillnaden i form av presentkort.

Läs mer

Det kan vara dyrt att köpa en ny säng. Den ska hålla i många år så det är viktigt att inte kompromissa, varken med kvalitet eller komfort. Vi erbjuder alltid finansiering av ditt köp helt räntefritt och du väljer själv om du vill betala under 10 eller 20 månader.

Läs mer

Vi bjuder på leverans till trottoarkanten inom särskilda postnummer.

Läs mer här

Ibland måste man testa för att veta om det är rätt. När du köper din nya säng hos oss får du därför upp till 90 nätters bytesrätt, så det är bara att lägga dig till rätta och känn efter hur du sover.

Läs mer

Är du osäker på vad du ska välja?

Var inte det. Hos ILVA vill vi hemskt gärna hjälpa till med att hitta den rätta sängen för just dig och dina behov. Läsa våra guider om hur du väljer rätt säng och vad som kan påverka och hjälpa dig att uppnå en god nattsömn.

Vi guidar dig

till att välja den rätta madrassen

Vi guidar dig

till en god sömn

Vi guidar dig

till den rätta belysningen

Hitta din nya säng här

Se alla

resårbottnar

Se alla

kontinentalsängar

Se alla

ställbara sängar