Korg
Korg

Velour har kommit för att stanna!

En gång var det gammaldags, idag innebär velour bohem och avslappnad lyx. Velour i alla färger dominerar inredningstrenden speciellt på soffor och kuddar.

Hoppa på trenden och ta in velour i din inredning.  Velour är ett av de trendigaste materialen inom heminredning just nu. Om du är modig i din inredningsstil kan du med fördel välja en större velourmöbel till din inredning. Om du inte är fullt så modig, men ändå vill hoppa på velourtrenden kan du enkelt tillföra mindre velourdetaljer till din inredning.  En sak är säker– velour inom inredning har kommit för att stanna!

 

I  nordisk inredning där klassiska möbler ofta står i fokus, kan en soffa i velour skapa ett iögonfallande, spännande och annorlunda uttryck. Velour är inte bara mjukt och behagligt, det skapar även liv i ditt hem och ger en snygg twist till din inredning. Det är ingen tvekan om att materialet är en stor trend och vi är säkra på att det är en trend som har kommit för att stanna. Så håll inte tillbaka och var inte rädd för att investera i större velourmöbler. Har du redan hoppat på trenden och är trygg i att inreda med velour, så är en veloursoffa helt säkert något för dig!

 

 

Är du redan övertygad och redo att inreda med velour? Ett snabbt och enkelt sätt att få in det trendiga och lockande materialet i hemmet på, är i form av små lösningar som kuddar, pallar eller puffar. Genom att inreda med detaljer och små möbler i velour kan du på ett enkelt sätt lyfta din inredning till en ny nivå med attityd och personlig charm. Samtidig skapar velour, i alla nyanser, värme och en mysig stämning i rummet och bjuder in till trevliga stunder. Oavsett om du inreder ditt hem med velour i form av en soffa, fåtölj, kuddar eller puffar, så tillför du omedelbart ett extravagant och elegant uttryck till din inredning som har kommit för att stanna.

 

Våra utvalda velour favoriter

Visar 0 av 0