Korg
Korg

Säsongens tygsoffor

Säsongen för mysiga hemmakvällar har kommit. Efter en fantastisk sommar och sensommar kommer nu en tid som bjuder in till att njuta av filmer och långa samtal över en kopp varm choklad eller kaffe. Här med är den perfekta scenen satt, och allt som saknas är en mjuk och skön tygsoffa som kan bilda ramarna för dessa trevliga stunder. Här hittar du fyra olika erbjudande på säsongens tygsoffor, oavsett om du letar efter den större modulsoffan eller en mindre soffa. 

Blått är flott

Om du är inne på en 3-sits soffa i klassisk bemärkelse, men samtidigt saknar att ha lite extra utrymme att breda ut dig på efter en lång dag, överväg då Agir soffan. Den fina blå soffan kommer i en XL-version som är djupare än vänligt. Det finns därför gott om plats för dig att dra upp benen under dig eller lägga dig ner för en lugn stund. Skulle du ändå vilja ha lite extra utrymme finns det även en Agir puff som du kan placera längst ut på soffan och på så sätt skapa en schäslong. Givetvis kan du även placera puffen på en annan plats i vardagsrummet, så du får en extra sittplats. Agir har en skön och mjuk komfort som bjuder in till att njuta av många timmars nöje, oavsett om det är filmkväll eller avkoppling till en bra bok. 

 

Petit Petri

Är du i behov av en mindre soffa som bjuder in till långa samtal, då är Petri ett bra val. Petri passar perfekt in i de nuvarande trenderna med sitt mjuka bouclétyg och dämpande sandfärg som ger en lugn atmosfär i interiören. Ryggkuddarna som är avtagbara, ger en mjuk komfort, så att du bekvämt kan spendera många timmar i den lilla soffan. Om du har mycket utrymme i ditt hem, då kan du placera Petri soffan på en separat plats där fokus ska ligga på samtal snarare än titta på tv. Om ditt hem är mindre finns det inget som hindrar Petri att fungera som din primära soffa, både för filmkvällar och långa samtal. 

 

Rymliga Varberg

Har du behov av plats till många, och har fallit pladask för bouclétyg? Överväg då Varberg soffan. Här finns det plats för hela familjen när det kommer till mysiga stunder, och även om soffan är stor så bidrar dess raka linjer till att den ger ett lägg uttryck. Lägg märke till sömmarna som skapar intressanta detaljer och njut av det dekorativa och moderna utseendet som bouclétyget ger. Färgutbudet är stort, så det finns stora möjligheter att hitta en som passar just ditt hem och smak.

 

Sammetsmjuka Mathis

Älskar du sammet och vågar ha en soffa med lite färg, utan att sticka ut allt fö mycket, då är Mathis-soffan en bra idé. Den olivgröna färgen passar bra in i med de många jordnära färger som vi ser inom inredning för tillfället. Mathis är en mindre samtalssoffa där du kan spendera många timmar med nära och kära och prata om allt mellan himmel och jord. Det finns även utrymme för att kunna ta en kort tupplur, om det skulle behövas. Du kan placera kuddarna så som du vill, så att du får en optimal komfort. 

Dela din inredning 

Vi hoppas du hittat lite inspiration i det här inlägget och vi vill gärna se ur du stylar din tygsoffa. Använd hashtaggen #ILVAsverige och presentera din inredning för oss och andra, så vi kan inspirera varandra.🤍

Shoppa säsongens tygsoffor

Behöver du mer inspiration ?