Korg
Korg

PIFFA UPP SOFFAN MED DE RÄTTA DETALJERNA

Låt din nya soffa komma till rätta i vardagsrummet, genom att piffa upp den med betydande inredningsdetaljer och tillbehör.

NaturligA toner

Skapa en lugnande atmosfär i ditt hem med naturliga toner som off white och taupe. Dessa färger kommer att ge ditt rum en subtil, varm ton och en känsla av naturlig elegans. Tänk på att inkludera gröna växter för att friska upp atmosfären, och skapa en koppling till naturen.

Fånga looken

BLÅ elegans

Få till den en nordiska och stilrena atmosfären i ditt vardagsrum med betoning på djupa blå toner. Heminredning i blått ger rummet karaktär och en känsla av lugn. Komplettera med subtila inslag av vitt och jordtoner för att skapa en harmonisk balans mellan kyla och värme, och uppnå en sofistikerad och inbjudande stämning. Hitta mer inspiration för att inreda ditt hem med blå kontraster här.

Fånga looken

VARMa NyANsER

Skapa mysiga och inbjudande utrymmen genom att omfamna varma nyanser i din heminredning. Oavsett inredningsstil kan varma färger lägga till en bekväm och hjärtlig atmosfär i ditt hem. Inred med nyanser som dessa för att skapa den rätta stämningen och komforten i dina rum.

Fånga looken

LÅT dig INspireras