Korg
Korg

Här är färgerna som du ska inreda med i höst

En ny sprudlande färgpalett sätter ramen för hösten 2018 och skapar plats för en inredning med massor av personlighet, färger, former och nya spännande designs.

Färgexplosion! 

Färgerna är som tagna från en vacker höstdag, speciellt de varma och djupa humörhöjande nyanserna spelar en nyckelroll i den här säsongen. En ny kraftfull explosion av djärva, livfulla färgkombinationer gör att färgade möbler blir en stor hit i höst. Den kanske största trenden handlar om de starka och tydliga färgerna - särskilt de mörka och brända nyanserna kännetecknar inredningen denna säsong. Det finns speciella nyanser som ockra, bränd sienna, terrakotta och rost som är de stora favoriterna och som en liten, utsökt detalj, kommer även gult titta fram i mängden av de varma sydländska färgerna.

Färgerna du ska inreda med denna säsongen 

I en inredning med många neutrala nyanser kan de brända detaljerna skapa ett spännande uttryck och tillföra energi och liv i varje rum, även i små doser. Bryt de klassiska färgerna och ta in de gula nyanserna i vardagsrummet genom att implementera dem på kuddar, glas och ljuslyktor. Om du är ute efter mer kan du välja en vacker möbel som en soffa i en av de trendiga färgerna, för ett supermodernt utseende och en snygg inredning.

Våra favoriter

Visar 0 av 0