Korg
Korg

Ge vardagsrummet en makeover - snabbt och enkelt

Längtar du efter lite förnyelse under det nya året? När våren börja närmar sig kan det vara frestande att ge vardagsrummet en liten makeover. Det behöver varken vara särskilt krävande eller dyrt. Vi guidar dig till hur du kan göra om ditt vardagsrum både snabbt och billigt.

Tillför textilier

Ett nytt kuddfodral eller en ny fin pläd kan tillföra vardagsrummet en helt ny look. Använd nya färger och se hur ditt vardagsrum få nytt liv. Du kan välja att använda färger i samma nyanser för att skapa harmoni. Du kan också välja att vara modigare i ditt färgval och använda starka färger men som fortfarande spelar bra tillsammans. Lägg en matta under ditt soffbord för att rama in tv-avdelning och ge rummet ett extra lyft. 

Piffa upp med en puff

Förnya vardagsrummet med en praktisk och dekorativ puff som enkelt kan flyttas runt och användas på flera sätt i rummet. Där finns puffar för varje uttryck, så det är bara att välja den som du tycker om mest. Puffen ger vardagsrummet ett litet extra piff och kan samtidigt fungera som en fotpall eller en extra sittplats för gäster.

Dekorera med detaljer

Med en vacker vas eller några vackra ljusstakar kan du addera en extra mysig stämning i ditt hem. Placera vaser på ditt soffbord med eller utan vackra blommor. Placera ljusstakar på fönsterbrädan och låt dem skapa en god atmosfär under mörka kvällar. Med några fina tavlor eller affischer kommer din personlighet att lysa igenom. Skapa en fin tavelvägg i ditt vardagsrum med stora och små tavlor eller affischer. Skapa en mer modern tavelväggen genom att sätta upp en spegel som en del av den.  

Uppgradera ditt hem

Mer inspiration till hemmet

Blogginlägg:

Inred hemmet utan stök