Korg
Korg

Följ trenden: Inred med en soffa i färg

Säg adjö till ett hem i svart och vitt, tillför istället mer färg i rummen. Detta har trender de senaste säsongerna förespråkat och 2018 är inget undantag. Färger kommer nu på allvar dominera inredningen, både i ton mot ton men också i form av en massa spännande kontraster.  

 

En riktig färgpalett

I vardagsrummet har de klassiska färgerna på soffor vit, svart och grå nyanser fått konkurrens av sina vänner i andra färgglada kulörer. En soffa i färg kan ge ditt vardagsrum en helt ny look. Våga vara modig när du väljer färg på dina möbler och tillbehör, varför inte slänga in ett snygg och färgstark detalj i vardagsrummet?

Uppskattar du många olika färger kan du med fördel välja en soffa i en kraftigare nyans. Med soffan som utgångspunkt får du en härlig kontrast och ett riktigt snyggt vardagsrum.

Uppskattar du mindre färgstarka nyanser?

Föredrar du mer neutrala nyanser men fortfarande önskar få in färg i rummet kan en soffa i ljusare färgvarianter vara något för dig. För att skapa en perfekt finish kan du med fördel dekorera soffan med plädar och kuddar i färgtoner som matchar soffans nyans.

Gemensamt för båda färgstilarna är att du bör låta soffans färg gå i harmoni med resten av inredningen för att skapa en balans som ger ro för ögat, samtidigt som den röda tråden i inredningen lyfts fram.

Visar 0 av 0