Korg
Korg

Du kan se fram emot..

En ny säsong står på glänt vilket betyder förändring och sköna nyheter. Det är våren som knackar på med erbjudande om godsaker i stort antal som väntar på att få plats i ditt hem. Här har vi samlat några av vårens trender som du kan använda i din egen inredning - eller i alla fall bli inspirerad av. Från vecka 9 kan nyheterna hittas i vårt varuhus och här i webshoppen.

Detaljer i glas 

Vaser, lampor och brukskonst. Vackra färger och tilltalande former. Du hittar glas i alla varianter bland säsongens nyheter. Produkter i glas ska inte försummas när du är på jakt efter vårfynd till hemmet - det finns en god anledning till detta. Glas hjälper nämligen till att skapa en känsla av lugn och ro i hemmet.

Rostiga färger och djupa nyanser

Färgerna och nyanserna är en del i skapandet av en röd tråd för de flesta nyheter. Färgskalan som inkluderar röd, brun och orange är genomgående för sortimentet och är även en av tidernas största färgtrender. Med dessa färger kan du enkelt skapa ett intryck av nedtonad uppmärksamhet i hemmet genom färgdetaljer som bär upp denna intention. Hoppa på trenden med en soffa i rött, eller dekorera med heminredningstillbehör i orangefärgat glas om du önskar att följa trenden på ett lugnare vis. Oavsett vilket uttryck du eftersöker kan du enkelt få in SS19 i ditt hem.

Bjud in vårsköna naturmaterial

Naturens nyanser har smittat av sig på tidens trendiga material och spelar en stor roll bland nyheterna för säsongen. Här hittar du massor av trä i olika, vackra varianter och med iögonfallande uttryck. Tillsammans med snyggt, tidlöst keramik som skänker hemmet charm och värme, får du enkelt ett hem som är inrett i linje med de största trenderna. Med säsongsnyheterna är det gott om plats för dig att sätta personligt prägel på inredningen samtidigt som du följer en av tidens betydande rörelser. 

OBS! Nyheterna är tillgängliga i vår webshop och vårt varuhus från vecka 9.