Korg
Korg

Designa din egen unika soffa

I vårt varuhus kan du designa din egen drömsoffa med din egen unika kombination av moduler. Med en modulsoffa får du på egen hand bestämma om den ska vara stor, liten, med eller utan schäslong, i läder eller tyg? Valet är ditt och vi hjälper dig naturligtvis på vägen att hitta den perfekta modulsoffan till dig och ditt vardagsrum.

Din egen unika kombination

Soffan är samlingspunkten i hemmet som bjuder in till ultimat avslappning och trevliga stunder – och oavsett om du är ensam eller i gott sällskap så är det soffan som sätter ramen. Men det är inte alltid lätt att hitta den rätta soffan som passar ditt hem och dina behov. Kanske passar soffor med traditionella standardmått inte så bra i ditt vardagsrum eller så kanske du helt enkelt inte hittar den perfekta matchen. Då är det perfekt att kunna designa sin helt egen unika soffa! Bara kombinera moduler för önskad storlek och form som passar ditt vardagsrum och dina behov.

Plats åt förändring och förnyelse

Med en modulsoffa blir vardagsrummets inredning dynamisk och där kan alltid flyttas runt när önskan om förändring och förnyelse uppstår. Du får en allsidig möbel som du kan vara kreativ med och anpassa designen efter din stil och ditt vardagsrum. Resultatet blir en alldeles särskild soffa som inte går att slita ögonen från. Du kan välja mellan schäslong-, hörn-, rygg- eller puff-moduler. Du kan även välja om soffan ska ha armstöd eller ej. Med alla dessa kombinationsmöjligheter kan du designa din helt egen, unika soffa i material av hög kvalitet.

 

 

 

Se vårt urval av sammansatta modulsoffor:

Fullända inredningen av ditt vardagsrum