Korg
Korg

Därför ska du välja lädermöbler

Det är något särskilt med lädermöbler, det naturliga och stilrena intrycket samt tanken på att dem åldras med stil. Läder är en riktigt hit, både i svart, brun, ljus eller andra nyanser. Vi guidar dig rätt i varför du ska inreda ditt hem med snygga lädermöbler.

Läder för varje smak.

Vi erbjuder lädermöbler i flera olika designer och färger, på ILVA har vi något för varje smak, oavsett om du letar efter en klassisk design eller en mer modern och edgy stil. Läder är på många sätt likt trä som gradvis får en vacker patina. Det är ett slitstarkt men även ett flexibelt material som är hållbart och passar bra med andra material. För några kan läder uppfattas som ett dominerande inslag i inredningen. Det behöver det dock inte vara, allt baseras på hur du använder det i din inredning. Läder passar exempelvis utmärkt med textiler och trä, genom att prova dig fram kan du få både snygga och unika resultat i hemmets inredning.

Skapa stilen med läder

Läder är det ideala valet om du önskar en soffa som ska ge ett exklusivt intryck. Oavsett om det gäller en soffa, daybed, puff eller fåtölj skapar materialet ett extravagant och elegant intryck. Det kan ibland verka svårt att inreda med läder då en större mängd läder kan kännas dominerande och oharmonisk. Försök därför att utgå från ett mindre antal element med läder i rummet, så du kan skapa ett varmt, trendigt och stilrent intryck av ditt hem. Blanda gärna med trä och varma nyanser för ett mjukare intryck.