Korg
Korg

7 inredningstrender 2018

Våren 2018 ska vara autentisk och dekorativ. Fylld med färger och olika material, som är mer stilskapande än stilrena. Vi har blivit allt modigare och inreder allt oftare med flera olika material, färger och tydliga detaljer.  

Marmor-trenden fortsätter

Marmor-trenden är en säker vinnare och det fortsätter den med att vara även 2018. Naturmaterialet har en storslagenhet över sig och skapar en dekadent stil utan att vara för pompös men med fokus på ny elegans. Hoppa på marmor-trenden och ge inredningen ett lyxigt uttryck. 

Våra favoiter

Fokus på färg

Färger, textiler, print och gärna en mix av det hela! Det är bara en lite del av vad säsongens trender har att bjuda på. Det experimenteras med mönster, former och färgnyanser som rostrött, djupblå och dimmiga gröna nyanser. Mörka nyanserna, sydländsk inspiration och ädla materialen letar sig in, och finner en plats i våra hem. Gläd dig till att uppleva nya färgsammansättningar och bli inspirerad att kombinera spännande material kors och tvärs samt inreda med textiler. 

Våra favoriter

Dagens trendiga speglar 

Dagens trendiga speglar kan mer än att bara avslöja din skönhet - de fungerar också som väggdekorationer, nästan som ett substitut för konst i hemmet. Fulländad din inredning genom att inreda ditt hem med vackra speglar, som även ger en förnimmelse av en större rymd i hemmet.    

Våra favoriter

Terrazzo trend

Det unika och vackra Mosaik-liknande mönstret, som för tankarna långt tillbaka i historien, är lätt spräckligt och ger möjlighet att leka med färger och former. Stenens lagerstruktur i olika nyanser skapar ett levande mönster som passar bra in i en lite lyxigare inredning. Vad säger du, ska du hoppa på trenden?  

Våra favoriter

Färgat glas

Vi ser det bland annat på dricksglas, vaser, bordsskivor och på lampor. Det är ingen tvivel om att rökfärgatglas, och färgat glas överlag, har hittat tillbaka in i våra hem. Materialet har en viss lätthet över sig och det färgade glaset bidrar med karaktär till hemmets inredning.      

Våra favoriter

Inred med vackra textilier 

Att leka med textilier, strukturer och den effekt det ger är ett viktigt element i inredningen. Strukturerade plädar och kuddar samt vackra mattor i speciella vävningar och print står i fokus just nu. 

Våra favoriter

Flower power

Det är inget som kan piffa upp hemmet lika mycket som vackra blommor - både äkta och de mönstrade. De sistnämnda är en stor trend just nu. Om du vågar, skaffa en blommig soffa eller fåtölj men mindre inredningsdetaljer kan också funka. Som en fin soffkudde eller en kudde till sovrummet? 

Våra favoriter