Korg
Korg

1 soffa, 3 looks

Samma soffa kan ha många olika uttryck, allt efter hur den stylas. Heminredningstillbehör, textiler och mindre möbler har mycket att säga när det kommer till soffans övergripande utseende. Med dessa små justeringar och förändringar är det också enkelt att förnya hemmets stil efter humör och trender, utan att behöva investera i nya stora möbler.

 

Här visar vi dig hur den snygga Fluente-soffan kan anta tre olika utseenden genom styling.

#1 Coolt och kyligt

För att uppnå en cool och kylig stil kan Fluente-soffan stylas med grå, svart och blå nyanser, som står i vacker kontrast till den skarpa curry-gula färgen. Använd gärna kuddar i en djup blå färg tillsammans med grå kuddar i velour. Därutöver kan Sigurd-puffen i mörkblå eller mörkgrå komplettera soffan på ett bra sätt. Smala och stilrena småmöbler kan användas för att uppnå ett elegant och stilfullt uttryck.

#2 Varmt och mjukt

Varma och mjuka nyanser i röd och ljusröd skapar en trevlig atmosfär i hemmet. Denna look kan du enkelt uppnå med textiler i en blandning av rostiga och spröda färger. Du kan också inreda med kuddar i fina, blomstrande motiv för att skruva upp den romantiska stilen. Småmöbler och heminredningstillbehör kan också användas för att uppnå denna look. Här ska du undvika skarpa kanter och mörka färger och däremot gå efter mer mjuka, runda formerna i ljusa och varma nyanser.

#3 Trendigt och botaniskt

Heminredning har på senare år inspirerats av botaniska trender och element i hemmet. Det skapar en härlig och livfull känsla och ger samtidigt en trendig look. För att uppnå denna stil, kan du styla soffan med textiler i jordnära färger och växtliga motiv, som också passar fint till den dämpade gula färgen på soffan. Samtidigt kommer möbler och heminredningstillbehör i naturmaterial och färger bidra till en botanisk känsla.